Annonce
Ugeavisen Vejen

Flotte karakterer til Østerbyskolen

Skoleleder på Østerbyskolen, Allan Lauenblad, er glad for skolens flotte resultat i den nyligt udgivne trivselsmåling. Arkivfoto: Joan Karlsen
De netop udgivne karakterer i trivselsmålingen fra undervisningsministeriet giver igen gode karakterer til Østerbyskolen.
Annonce

Skoleleder Allan Lauenblad kan ikke få armene ned over det flotte resultat i den nyligt udgivne trivselsmåling:

- Vi afventer altid målingen i spænding. Vi ved selvfølgelig, at vi har det godt, men det betyder alligevel noget særligt, når vi får det sort på hvidt, og at det er elevernes mening der er baggrund for resultatet, oplyser han i en pressemeddelelse.

Annonce

Hvad er trivselsmåling?

Baggrunden er Undervisningsministeriet årlige nationale trivselsmåling, hvor alle folkeskoler i hele Danmark vurderes på fire overordnede parametre:

Social trivsel, Faglig trivsel, Støtte og inspiration, Ro og orden.

I social trivsel scorer Østerbyskolen 4,2 point ud af 5.

- Det er en udmærket karakter, siger Allan Lauenblad og fortsætter:

- Når eleverne er glade og tilfredse, ved vi, at vi har gjort noget rigtigt. Jeg tænker, at det bl.a. er Østerbyskolens store fokus på at undgå mobning, der nu kan ses i statistikken.


Når eleverne er glade og tilfredse, ved vi, at vi har gjort noget rigtigt. Jeg tænker, at det bl.a. er Østerbyskolens store fokus på at undgå mobning, der nu kan ses i statistikken.

Allan Lauenblad
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Sys og Malene på salme-tur

Ugeavisen Vejen

Klubmestre blev fundet

Ugeavisen Vejen

VBC satser på grøn profil

Ugeavisen Vejen

Cirkus på besøg i Holsted

Annonce