Annonce
Ugeavisen Vejen

Lokal streamer arrangerer julehygge med præmier

Via sin Twitch-kanal streamer Frank Osberg Counter Strike og uddeler præmier i dagene op til jul. Privatfoto.
Digitalt event med præmier erstatter Event Andst Net Party i denne omgang.
Annonce

Vejen: To gange om året er Frank Osberg med til at arrangere EANP, Event Andst Net Party, som er et event, hvor 100 børn, unge og voksne mødes i 24 timer for at spille computer. Her spilles der Counter Strike, Fortnite og FIFA.

Eventet er normalt et tilløbsstykke for mange af Trekantsområdets unge. I år blev begge events aflyst på grund af covid-19, men den digitale hygge skal ikke forsvinde, mener Frank Osberg.


Det er så ærgerligt, at vi har måtte aflyse vores events, men så tænkte jeg, at vi må sprede julehyggen på en anden måde.

Frank Osberg


Derfor vil han streame julehygge fra sin Twitch-kanal. Twitch er en gamingplatform, hvor folk kan spille computerspil, mens andre kan se på og deltage via chat.

- Det er så ærgerligt, at vi har måtte aflyse vores events, men så tænkte jeg, at vi må sprede julehyggen på en anden måde. Det handler jo om at være sammen i den her tid. Derfor hev jeg fat i mine samarbejdspartnere og har fået syv lokale sponsorer med på ideen. Jeg streamer derfor de næste dage frem mod jul, med præmier, fortæller Frank Osberg.

Annonce

Præmier for 10.000 kr.

Sammen med lokale sponsorer har han fået arrangeret præmier for 10.000 kr. fra Elgiganten. Men for Frank Osberg handler det først og fremmest om, at det skal være sjovt at gøre noget for de unge.

- Det begyndte i 2019 med, at vi fik arrangeret et lokalt event for de unge. Det var så stor en succes, at vi skulle have gentaget det i april og september i år. Det handler om, at alle skal kunne være med, uanset hvilket forudsætninger man har, forklarer Frank Osberg.

Frank "PH4SE" Osberg streamer kl. 20:00 Counter Strike via sin Twitch-kanal mandag, torsdag og muligvis også søndag frem til jul, hvor præmierne bliver uddelt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce