Annonce
Ugeavisen Vejen

Ny restaurant med friske fisk på menuen

Vi åbner restauranten 1. oktober og søger en tjener. På sigt skal vi have tre tjenere i Vejen, siger Julie Rothmann, der er ansat som teamleder. Foto: Søren Dippel
Shantan Zhao åbner endnu en sushi-restaurant. Dem har han to af i forvejen i Vejle og i Kolding. 1. oktober kommer turen til Vejen i Søndergade i de samme lokaler, hvor Nian's Thai Restaurant tidligere havde til huse.
Annonce

Vejen: Så skete det igen - Vejen har fået et nyt spisested i byen, og denne gang er det noget så usædvanligt som en restaurant med friske fisk på menuen. Som navnet på forretningsskiltet Sushi Hus antyder, er der tale om en sushi-restaurant, og den har fået adresse i Søndergade i de samme lokaler, hvor Nian's Thai Restaurant tidligere havde til huse.

Restaurantens indehaver, Shantan Zhao, stammer fra Kina, men er bosiddende i Kolding. Han driver i forvejen to andre sushi-restauranter - en i Vejle og en i Kolding. Nu kommer turen til Vejen, hvor den 18-årige handelsskoleelev Julie Rothmann er ansat som teamleder akkurat, som hun også er det på Shantan Zhaos to andre restauranter.

- Vi åbner restauranten 1. oktober og søger en tjener. På sigt skal vi have tre tjenere i Vejen, siger Julie Rothmann, der glæder sig over allerede at have fået mange interesserede henvendelser fra kommende kunder.


En af mine foretrukne retter er "Inside-out Maki crispy Ebi.

Julie Rothmann, teamleder


- Vores koncept er sushi ad libitum for én og samme pris. Foruden sushi har vi forskellige andre retter på menuen som for eksempel grillede grøntsager på spyd, indbagte rejer, forårsruller og pommes frites. Dertil kan man købe forskellige øl - både japanske og ingefærøl, siger Julie Rothmann.

Ved siden af jobbet som teamleder klarer Julie Rothmann studiet på International Business College i Kolding: - Jeg kan godt lide mit arbejde. Jeg nyder det, for det er et godt afbræk i studierne. Foto: Søren Dippel

Sushi Hus tilbyder også takeaway, og her er der også forskellige wokretter på menuen. Kunderne vil skulle bestille de forskellige retter via en tablet, som findes på hvert af bordene i restauranten, og som samtidig fungerer som menukort.

- Men det hører også med til vores koncept, at tjeneren vil sætte sig ved bordet for at forklare om vores forskellige retter på menukortet.

Ved siden af jobbet som teamleder klarer hun studiet på International Business College i Kolding. Jeg kan godt lide mit arbejde. Jeg nyder det, for det er et godt afbræk i studierne. På den måde har jeg virkelig lært en masse, som jeg også kan bruge i studierne, siger Julie Rothmann, der også har erfaring i tjenerfaget.

- Sushi holder jeg også af, og her er en af mine foretrukne retter "Inside-out Maki crispy Ebi" og dertil en ingefærøl.

15 spisesteder i midtbyen

Når Sushi Hus åbner 1. oktober bliver sushi-restauranten det 15. spisested i midtbyen:

Vejen Stenovn Pizza, Byens Bagel, Sushi Hus, Pinders Café - a taste of Jamaica, Viking Pizzaria, Pizza House, Café N, Pizza American Shot, Byens Brød og Café, Ristorante & Pizzeria Trattoria Rossodivino, Café Orangeriet, Vejen Pizza & Grill, King Restaurant, Pølsehuset og Café Noget Særligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce