Annoncørbetalt indhold

Overnatning i Thy

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Trænger du til et lille afbræk i hverdagen, uden at det skal koste en formue? Det er der gode råd for. Der er nemlig masser af gode muligheder for at holde en lille ferie på budget. Eksempelvis hvis du vælger et hostel og fokuserer på gode og gratis oplevelser i naturen eller på stedet. Så er der nemlig penge at spare. Læs mere om at holde ferie på budget i det nordjyske, her.

Trænger du også til at komme lidt ud og få nye og spændende oplevelser sammen med familien? For hvem gør ikke det efterhånden? Men så snart du skal overnatte ude, går prisen som regel i vejret. Men fortvivl ej, for her får du vores guide til den lille ferie på budget.

Annonce

Vælg hostel frem for hotel

At sove på hotel bliver hurtigt en dyr fornøjelse. Derfor er der mange penge at spare ved at tage på hostel i stedet.

De fleste hostels er moderniserede, så der er alt, hvad du skal bruge. Her er det som regel også tilladt at tage familiens hund med. Så sparer I også eventuelle udgifter til pasningen. Book overnatning i Thy i Nordjylland fra kun 395 kr. pr nat.

Du kommer hurtigt af med en masse af de store lapper, hvis hele familien skal i forlystelsespark eller lignende. Her kan du måske prioritere og tage på blot én tur, hvor der er plads til de dyrere fornøjelser også.

Men hvis du vælger et sted med flot natur, kan du spare på pengene. Her kan I også nyde roen og nærværet sammen og få en masse gode oplevelser i naturen. Eksempelvis er Thy Event og Naturcenter beliggende ved Vesterhavet med masser af smuk natur.

Her fortæller en medarbejder: ”De fleste af vores gæster kommer ofte for at nyde vores smukke, vilde natur. Nogle kommer for at surfe og andre for vandreturene. Men fælles for dem er, at de kommer for at lade op.”

I forlængelse af overstående afsnit, er det også en god idé at kigge på de faciliteter, som selve stedet tilbyder. For ved at benytte dig af dit hostels tilbud, slipper du for at skulle betale for yderligere underholdning ude. Eksempelvis har Thy Event og Naturcenter en stor sportshal med både fitnessudstyr og klatrevægge. Hvis I er kommet for at være sammen, er det at være sammen om sport en oplagt mulighed.

Trænger du til et afbræk i hverdagen – uden at skulle betale en bondegård, er der altså masser af muligheder. Så det er bare med at komme afsted. Har du allerede et sted at bo i Thy, men mangler en gang lækker festmad, så bestil lækker festmad ud af huset hos Thy Event og Naturcenter.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.