Annonce
Vesterhavsposten

Connie fra Nørre Nebel vil være borgmester

Connie Høj er en alsidig kvinde, der både passer grise, veje og rammer brudebukketter ind. Og så går hun meget op i lokalpolitik som byrådsmedlem. Derfor er hun en af Venstres kandidater til at blive borgmester i Varde Kommune. Partiet afgør, hvem den endelige kandidat bliver, den 25. januar. Privatfoto
Connie Høj i Nørre Nebel er en af fem spidskandidater til borgmesterposten i partiet Venstre. Den 25. januar udpeges den endelige kandidat i partiet.

Nørre Nebel: Den 25. januar udpeger Venstre i Varde sin endelige borgmesterkandidat. Lige nu er følgende kandidater opstillet til borgmesterposten: Connie Høj i Nørre Nebel, Mads Sørensen i Sig, Line Berner i Næsbjerg, Peder Foldager i Årre og Tina Agergaard Hansen i Ølgod.

- Det bliver et spændende år fra start af, med hvad der sker den 25. januar, når det endelige valg af spidskandidat til borgmesterposten i Venstre afgøres, siger Connie Høj og tilføjer:

- Resten af året kommer til at stå i kommunalvalgets tegn, og jeg glæder mig til, at vi forhåbentlig kan komme rundt i kommunen igen og snakke med vores borgere og høre, hvad der sker rundt omkring. Det har jeg manglet i en tid med pandemi. Det er noget, jeg prioriterer højt.

Annonce

Connie helt privat

Connie Høj er 46 år og gift med Kristian Høj. Sammen har de børnene Trine på 22 år og Søren på 24 år. 2021 har parret 25 års jubilæum på gården, hvor de bor, og i øvrigt har de også sølvbryllup.

Som barn drømte Connie Høj om at blive frisør, men hendes job blev et helt andet. Faktisk flere.

- I dag driver jeg en griseproduktion med planteavl sammen med min mand, og vi har også Højs Vejservice, som vedligeholder grusveje primært i sommerhusområder, siger Connie Høj og tilføjer:

- Hvad der startede som fritidshobby er også blevet en del af mit arbejde med Højs Blomsterpres, hvor jeg presser brudebuketter og indrammer dem. Buketterne kommer fra hele landet, for vi er kun to i hele Danmark, der gør dette.

Annonce

Derfor Venstre

- Jeg stiller op for Venstre, da det er det parti, der rammer mine holdninger bedst. Et politisk område, der står mit hjerte nær, er unge mennesker. Vi sætter noget nyt i gang her i januar kommunalt, hvor vi ansætter en erhvervsguide, der skal hjælpe de unge og erhvervslivet til at finde hinanden. Både når det gælder fritidsjob og lærlingepladser, det bliver virkelig spændende at følge, siger Conni Høj.

Det kommende år kommer til at stå i kommunalvalgets tegn for Connie Høj, der er spidskandidat til borgmesterposten og bor i Nørre Nebel. Hun savner at komme rundt i kommunen og snakke med folk eftet et år med pandemi og restriktioner, hvor intet har været, som det plejer. PR-Foto

- Men jeg brænder for flere områder, da mange af områderne hænger sammen. Arbejdsmarkedsområdet betyder meget for mig. Det er vigtigt at få fokus på, hvor meget det betyder at have noget at stå op til hver dag, og hvor vigtigt det er for vores livskvalitet. Kan man ikke arbejde mere, er det vigtig at få hverdagen til at fungere med andre interesser.

Annonce

Nytårstaffel med kaninavlsrosetter

- Vi har en spilleklub, der mødes i starten af januar til nytårstaffel, hvor vi har det fine selskabstøj på og alt, hvad der kan bimle og bamle, af diverse emblemer. For eksempel rosetter med ærespræmier fra dengang da jeg udstillede kaniner, så det er vældig fornemt, siger Connie Høj med et smil.


Vi har en spilleklub der mødes i starten af januar til nytårstaffel, hvor vi har det fine selskabstøj på, og alt, hvad der kan bimle og bamle, af diverse emblemer. For eksempel rosetter med ærespræmier fra dengang da jeg udstillede kaniner, så det er vældig fornemt.

Connie Høj om emnet nytårstraditioner


For det meste får vi hamburgerryg til nytårsmiddag, og til midnat sidder vi tit i "Harboeørehabit" (red. kedeldragt) og nyder fyrværkeriet fra Sea West, som er vores nærmeste nabo, siger Connie Høj, som ikke bruger nytårsforsætter.

- I 2021 håber jeg på og forventer, at vi får lov til at komme mere ud. Jeg glæder mig til at være mere sammen med min venner og familie det kommende år, men ellers har vi ikke været ramt så hårdt arbejdsmæssigt, da grisene jo skal passes hver dag. Jeg har bare været meget mere hjemme, end jeg plejer at være, siger hun.

Annonce

Fritid og hygge

Hvad ligger på dit natbord?

- Det er sjældent jeg læser, når jeg går i seng.

Hvad er den næste film du gerne vil se?

- Filmen "Madklubben". Vi er tre veninder, der har en biografklub. Og nu er det ved at være længe siden, vi har været afsted sammen, og hvor trænger vi bare til at få rørt lattermusklerne.

Hvis du skulle i isolation på en øde ø og kun måtte tage tre ting med udover din nærmeste familie, hvad skulle det så være og hvorfor?

- Når jeg har min familie, som er det vigtigste, vil det nok være nogle spil, kaffe og snolder. Bare for at få tiden til at gå og for at hygge, slutter Connie Høj.

Annonce
Annonce
Vesterhavsposten

51 års butikshistorie er slut: Bolighus er sat til salg

Annonce
Annonce
Ugeavisen Varde

Det er ikke alle partier, der er gået i flyverskjul

Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Unge surfer-instruktører giver oplevelser til lokale og turister: - Det er meget federe end at have et job ved kassen i Brugsen

Ugeavisen Varde

Her finder du PostNord Danmark Rundt, når løbet kører gennem Varde Kommune

Vesterhavsposten

Det vidste du ikke om: Birgitte fra Sportigan

Vesterhavsposten

Det vidste du ikke om: Bente fra JA Sko

Ugeavisen Varde

Det giver mening på flere plan at forlænge Vestkystvejen

Vesterhavsposten

Det vidste du ikke om: Gina fra Cleopatra

Vesterhavsposten

Hvem hjalp vindmøller i gang for 30 år siden her?

Ugeavisen Varde

Vi må reagere på dårlige arbejdsforhold for unge

Vesterhavsposten

Hannes 10 år gamle drøm bliver en realitet til efteråret: - Hvis ingen andre laver det, så må jeg jo selv gøre det

Vesterhavsposten

Rema 1000 vil til Nørre Nebel – har kig på Shell-grunden

Vesterhavsposten

Det vidste du ikke om: Hans fra Wagner

Ugeavisen Varde

Vi vil have reel borgerindflydelse i Din Forsyning

Vesterhavsposten

90 borgere i Nørre Nebel ville høre om lejeboliger

Vesterhavsposten

Golf vinder frem overalt, og Niels Peter fra Henne er én af dem, der har forelsket sig i sporten

Vesterhavsposten

Mange deltagere til fodboldskole i Outrup

Vesterhavsposten

Det vidste du ikke om: Jytte fra Frøjks Blomster

Vesterhavsposten

Tre desserter du kan lave på grillen

Vesterhavsposten

60 år og stadig på arbejdsmarkedet: Knud har ikke haft en eneste ledighedsdag og har ikke tænkt sig at stoppe foreløbigt

Vesterhavsposten

Tag endnu en tørn som senior og få en pengepræmie

Vesterhavsposten

Endelig: De tyske turister vender tilbage

Vesterhavsposten

Lillian fylder tilværelsen med vejbod og loppemarked: - Jeg lægger aldrig skjul på, at jeg er på kontanthjælp

Annonce