Annonce
Vesterhavsposten

Dyre superbiler i millionklassen og bæredygtige produkter: Familien Frederiksmose rykker ind i Sparekassens tidligere lokaler

Brian Frederiksmose rykker sammen med Lone Frederiksmose ind i lokalerne i Lunde. Førstnævnte har store ambitioner og håber, at den fysiske butik ikke bliver den sidste af sin slags. Han vil gerne åbne endnu flere i resten af landet, hvis det er muligt. Foto: Martin Jørgensen
Lunde-familien står ikke stille. De har gang i flere forskellige virksomheder, og nu rykker de sammen under samme tag i en fysisk butik i lokalområdet.

Lunde: - Man skal bare være sammen med dem i to minutter, så kan man mærke, at de er en flok mennesker, der vil noget. De har en gejst og en tro, som kan være med til at give noget liv til små byer som vores.

Sådan siger Frits Anneberg om familien Frederiksmose, der netop er rykket ind i de tomme lokaler i Skolegade 53 i Lunde, hvor Sparekassen Nørre Nebel og Omegn før holdt til.

Disse lokaler købte han tilbage i december 2020, og nu udlejer han dem så.

Annonce

- Hvis der er mere, der bare står tomt, så begynder folk at miste troen på byen. Vi skal sørge for, at der er liv i det, vi har. Hele familien kommer med positiv energi, så det skal nok blive godt, forsikrer ejeren af Annebergs Limtræ, som nu er udlejer til den driftige familie, der balancerer en hverdag med Youtube, webshops og tagdækningsvirksomhed.

Brian Frederiksmose rykker sammen med Lone Frederiksmose ind i lokalerne i Lunde. Førstnævnte har store ambitioner og håber, at den fysiske butik ikke bliver den sidste af sin slags. Han vil gerne åbne endnu flere i resten af landet, hvis det er muligt. Foto: Martin Jørgensen


Hvis der er mere, der bare står tomt, så begynder folk at miste troen på byen. Vi skal sørge for, at der er liv i det, vi har

Frits Anneberg, indehaver af Annerbergs og ejer af lokalerne i Skolegade 53, Lunde


Gøre noget for området

Hovedpersonerne selv er ovenud lykkelige for nu at have flyttet familiens virksomheder væk fra privaten og ind i lokalerne i Lunde.

Man kan ikke undgå at bemærke Frederiksmose-familiens indtog i Lunde. Her er det Brians Lamborghini Superleggra, der står parkeret foran den nye butik, der huser alle familiens erhverv. Foto: Martin Jørgensen

Familien bor tre kilometer fra lokalerne i Lunde, og de ser byen og området som det perfekte skridt for familiens mange projekter, som indtil nu udelukkende har haft deres liv på nettet i form af webshops og Youtube-kanaler.

- Vi bor alle tæt på. Vi vil gerne have produkter bredt ud i de små samfund, i stedet for at de kun er i de større byer, siger Lone Frederiksmose og fortsætter:

- Vi byder alle velkommen i vores butik, og vi glæder os helt vildt til, at vi kan åbne dørene den 5. juni, hvor vi holder åbent hus. Vi tror, at der kommer mange, for vi har forsøgt at sprede budskabet på Youtube.

Den nye fysiske forretning, kommer, foruden Naturaleza, også kommer til at have Driving Dreams og BF Lifestyle under samme tag, så hele familien er samlet, hvilket åbner for nye muligheder.

- Det betyder helt vildt meget for mig personligt. Vores familievirksomhed er mit hjertebarn, så det er så dejligt, at vi har fået denne mulighed, og det giver så meget mening, for vi kan fortsætte med at gøre de ting, vi allerede gør i forvejen samtidig med, at folk kan besøge vores butik og se de forskellige varer i virkeligheden.

- Mit hjerte brænder for, at vi har de små fysiske butikker i de mindre lokalsamfund og dermed nemmere tilgang til tingene.

Familien Frederiksmoses virksomheder

Naturaleza er en webshop som forhandler bæredygtige produkter til hjemmet og familien. Naturaleza er en familieejet virksomhed, der har fokus på at gøre bæredygtighed til det nemme og naturlige valg.

Driving Dreams er en virksomhed, som er startet af mor og søn. De har en fælles passion for biler med specielt design og store hestekræfter. Driving Dreams tilbyder i dag køreture i deres biler både fra virksomhedens hjemmeadresse og privat hos folk. BF Lifestyle er en stor del af Driving Dreams, da BF Lifestyle er en Youtube-kanal med 44.500 abonnenter. Her har Brian fået opbygget en større fanbase.

DK Totalentreprise ApS er en lokal virksomhed med kontakter og kunder over hele landet. De fungerer både som mindre tømrerfirma, men også som større entreprise-virksomhed. De har mange års erfaring med alt fra mindre til helt store projekter som indkøbscentre m.m.

Annonce

Familievirksomhed

Indtil videre har familien haft lokalerne i en lille måneds tid, men det er først nu, at de sidste ting er kommet på plads, så kunderne inden længe kan bydes indenfor.

I første omgang løber aftalen med leje af lokalerne indtil nytår, og det er endnu ikke sikkert, hvad fremtiden bringer.

- Vi har fået en husleje, som er til at føle på indtil årsskiftet. Vi vil gøre, hvad vi kan for at få gang i det her, og så må vi tage den, når vi kommer til den tid. Vi skal se på, hvordan det er gået, og om det kan hænge sammen for os i fremtiden, fortæller Lone Frederiksmose.

Det familieære samarbejde er de dog ikke i tvivl om. Det skal nok komme til at fungere.

- Vi er vant til at samarbejde og gå op og ned af hinanden. Vi kender hinandens svage og stærke sider, og vi har altid fulgt hinanden og hjulpet hinanden, siger Lone Frederiksmose.

Også Brian Frederiksmose ser begejstret på familie-samarbejdet, som vil vare ved.

- Uanset hvad vi starter op, så tror jeg, at vi kommer til at gøre det sammen. Vi har fået skabt et godt sammenhold. Det er tilliden og det tætte bånd, der er fordelen, tror jeg. Det kommer vi ikke til at give slip på.

Lone Frederiksmose fortæller, at åbningstider afhænger af, hvordan lokalområdet reagerer, men de vil så vidt muligt forsøge at holde åbent hver dag undtagen søndag. Foto: Martin Jørgensen

Selvom der er mange bolde i luften hos alle familiemedlemmerne, så er der dog ikke nye ting på tegnebrættet lige umiddelbart.

- Der er ikke flere projekter lige nu. Det handler om, at de projekter, vi har, kommer til at køre endnu bedre. Hvis det lykkes for os, så tager vi den derfra, fortæller Lone Frederiksmose.

På lørdag er der åbent hus, og her vil der både være mulighed for at se naturprodukter, dyre biler og en ambitiøs iværksætter-familie, der vil skabe mere liv i de små lokalsamfund.

Forrest er det Tonja, Brian og Lone. Bagerst er det Pernille og de to små Theodor og Josefine, som er alle en del af familien Frederiksmose. Også Frits Anneberg spiller en stor rolle i den fysiske butik, da han er ejeren af lokalerne og har givet familien en favorabel pris, så de kan komme godt i gang.- Skolen er tæt på, så det kan være, at der er nogle forældre, der vil synes, at det er hyggeligt at sætte sig i baggården med en kop kaffe eller kakao, inden de skal hente deres børn, fortæller Lone Frederiksmose. Foto: Martin Jørgensen


Annonce
Annonce
Ugeavisen Varde

Det er ikke alle partier, der er gået i flyverskjul

Annonce
Annonce
Ugeavisen Varde

Her finder du PostNord Danmark Rundt, når løbet kører gennem Varde Kommune

Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Det vidste du ikke om: Bente fra JA Sko

Vesterhavsposten

Det vidste du ikke om: Birgitte fra Sportigan

Ugeavisen Varde

Det giver mening på flere plan at forlænge Vestkystvejen

Vesterhavsposten

Det vidste du ikke om: Gina fra Cleopatra

Vesterhavsposten

Hvem hjalp vindmøller i gang for 30 år siden her?

Vesterhavsposten

Hannes 10 år gamle drøm bliver en realitet til efteråret: - Hvis ingen andre laver det, så må jeg jo selv gøre det

Ugeavisen Varde

Vi må reagere på dårlige arbejdsforhold for unge

Vesterhavsposten

Rema 1000 vil til Nørre Nebel – har kig på Shell-grunden

Vesterhavsposten

Det vidste du ikke om: Hans fra Wagner

Vesterhavsposten

Golf vinder frem overalt, og Niels Peter fra Henne er én af dem, der har forelsket sig i sporten

Ugeavisen Varde

Vi vil have reel borgerindflydelse i Din Forsyning

Vesterhavsposten

Det vidste du ikke om: Jytte fra Frøjks Blomster

Vesterhavsposten

90 borgere i Nørre Nebel ville høre om lejeboliger

Vesterhavsposten

Mange deltagere til fodboldskole i Outrup

Vesterhavsposten

Tre desserter du kan lave på grillen

Vesterhavsposten

60 år og stadig på arbejdsmarkedet: Knud har ikke haft en eneste ledighedsdag og har ikke tænkt sig at stoppe foreløbigt

Vesterhavsposten

Tag endnu en tørn som senior og få en pengepræmie

Vesterhavsposten

Lillian fylder tilværelsen med vejbod og loppemarked: - Jeg lægger aldrig skjul på, at jeg er på kontanthjælp

Vesterhavsposten

Endelig: De tyske turister vender tilbage

Vesterhavsposten

14-årige Stine blev fascineret af violinen for 7 år siden - nu spiller hun på et arvestykke

Vesterhavsposten

Esmark har fået ny bureauchef i Vejers

Annonce