Annonce
Vesterhavsposten

En gang campingmutter altid campingmutter

Malene Hostrup Heien åbner campingplads midt i en corona-tid, men hun satser på danske gæster i år. Foto: Martin Ravn
Coronaen var endnu ikke nået til Danmark, da Malene Hostrup Heien skrev under på Henneby Camping. Hun har været forpagter på Børsmose Camping i 17 år, nu får hun sin egen.
Annonce

Henne: - En gang campingmutter altid campingmutter, siger Malene Hostrup Heien. Hun var 25 år, da hun med sin daværende kæreste, Martin Kjeller Pedersen, blev forpagter af den statsejede Børsmose Camping i 2003. Parforholdet holdt ikke længe, men det gjorde arbejdsfællesskabet, så parret drev campingpladsen sammen i alle årene, indtil pladsen blev solgt sidste år. Martin Kjeller Pedersen fortsætter forpagtningen under den ny ejer, og nu har Malene Hostrup Heien så købt sin egen campingplads.

Det meste af den lille, ny campingfamilie. Malene Hostrup Heien og kæresten Kåre Søndergaard Møller og hans tvillinger Rie og Kristian. Han har endnu en søn, og Malene har en søn, der ikke var hjemme. Foto: Martin Ravn
Annonce

En livsstil

- Det er en livsstil. Menneskekontakten. Jeg er en campingmutter med hud og hår, det er det, jeg brænder for, siger hun. Malene Hostrup Heien har købt Henneby Camping af Annette og Kent Mortensen, der kunne have haft 40 års jubilæum på pladsen i år, hvis de altså ikke havde solgt. Malene Hostrup Heien har overtaget campingpladsen fra 1. marts, pladsen åbner efter planen 27. marts, og Kent Mortensen vil være med i hvert fald de første måneder, så han kan hjælpe den nye ejer godt i gang – og sige ordentligt farvel til de mange faste gæster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Bag kransekage med Karin

Annonce