Annonce
Vesterhavsposten

Fra krise til succes

Makkerparret Tom Lauridsen og Verner Sloth ser frem til åbningen af det nye showroom, som de håber bliver velbesøgt fremover. Ud over åbningen af showroomet har facaden også fået en renovering. Foto: Josephine Fontenay.

Virksomheden DuoLine i Oksbøl er gået fra hårde nedjusteringer, da krisen ramte i 2007, til nu at have deres bedste år nogensinde. Lørdag d. 15. september åbnede de nyt showroom.

Annonce

Oksbøl: Makkerparret Verner Sloth og Tom Lauridsen arbejdede tilbage i 1999 sammen som montører hos Aqua Teknik i Esbjerg, men lysten til at åbne egen virksomhed var så stor, at i august samme år startede de virksomheden DuoLine.

De første par måneder af virksomhedens liv arbejdede både Verner Sloth og Tom Lauridsen fuld tid ved siden af som henholdsvis VVS'er og montør, men allerede et halvt år efter åbningen fik DuoLine en ordre på 20 poolhuse ved Stralsund i Rostock, Tyskland, og herefter kunne makkerparret arbejde fuld tid i egen virksom og ud over det ydereligere ansatte to medarbejdere.

- Efter den første ordre i Tyskland kom der mange flere til, og virksomheden voksede bare de første år. Vi sørgede dog hele tiden for at holde et fokus her i Danmark også, da det er her, vi kommer fra, og vi vil ikke være afhængige af kun én stor kunde, forklarer Tom Lauridsen.

Det viste sig at være en klog beslutning, for da krisen ramte i 2007, stoppede alle ordrer fra Tyskland fra den ene dag til den anden. Virksomheden, som på daværende tidspunkt rummede 12 ansatte, måtte næsten halvere deres besætning og skære ned til syv.

- Vi sælger jo luksus, så når økonomien brænder, er det jo der, man skærer først. Så det var nogle hårde år, men også en sund udfordring, siger Tom Lauridsen.

Douline

Duoline er startet af makkerparret Verner Sloth og Tom Lauridsen tilbage i august 1999 og kan næste år fejre 20 års jubilæum.Virksomheden tilbyder salg og montering af spa, swimmingpools, sauna og udstyr hertil.

Lørdag d. 15 september åbnede de nyt showroom i Oksbøl.

Tom Lauridsen viser rundt i det nye showroom. Her ses han foran et udendørs spa, som kan vises frem med alle dens funktioner. Det er netop en af fordelene ved et showroom, og derfor virksomheden har valgt investere i det. Foto: Josephine Fontenay
Annonce

Lærte at tjene penge

I år kan virksomheden fejre det bedste regnskab indtil videre, selvom virksomheden i dag kun rummer ni ansatte.

- Vi er simpelthen blevet bedre til at tjene penge. Det er nok noget af det, vi har lært af de hårde år, fortæller Tom Lauridsen og fortsætter:

- Og derudover er folk også begyndt at bruge penge igen. Det hjælper selvfølgelig en hel del.

Lørdag d. 15 september åbner DuoLine et nyt showroom. Formålet er, at kunder fremover vil kunne komme ind og se de forskellige spa og andre produkter, som virksomheden tilbyder. Der skal nemlig flere varer over disken, fortæller Tom.

- Det er ren købmandsforretning. Nu hvor kunderne kan se de forskellige produkter, vi tilbyder, håber vi på mere salg og lidt mindre montering, fortæller Tom og skynder sig med et smil at tilføje:

- Dog tilbyder vi selvfølgelig stadig alt den montering, som kunden ønsker.

Makkerparret Tom Lauridsen og Verner Sloth ser frem til åbningen af det nye showroom, som, de håber, bliver velbesøgt fremover. Ud over åbningen af showroomet har facaden også fået en renovering. Foto: Josephine Fontenay
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce