Annonce
Vesterhavsposten

Jimmi skal være uddeler i Super Brugsen: - Nu skal jeg fri til min kæreste

- Der kommer rigtig mange turister i Super Brugsen i Oksbøl, men vi skal huske at være brugs for de lokale borgere i området. Det er de lokale, som er vores kernekunder, og det er dem, vi er til for, siger Jimmi Thomsen. Foto: Michael Svenningsen
1. november overtager Jimmi Thomsen ansvaret for brugsforeningen i Oksbøl, efter Dan Bernhard har valgt at stoppe.

Oksbøl: - Jeg har altid drømt om at blive chef for min egen brugsforening. Det er helt fantastisk, at den drøm nu går i opfyldelse. Jeg glæder mig så meget til at komme i gang i Oksbøl.

Ordene kommer fra Jimmi Thomsen, den nye uddeler af Super Brugsen i Oksbøl. Han skal efter 16 år i Kvickly i Varde overtage teten i Super Brugsen i Oksbøl efter Dan Bernhard, som stopper som uddeler på grund af sygdom. Jimmi Thomsen tiltræder som brugsuddeler i Oksbøl 1. november.

Købt grund i Oksbøl

Jimmi Thomsen kom til Kvickly i Varde i november 2005. Først som chef for nonfood-afdelingen, siden som souschef. De seneste syv år har han været varehuschef. Jimmi Thomsen har som varehuschef refereret til Michael Thygesen, der er direktør for koncernen Kvickly Varde, som også ejer en gruppe andre varehuse i området.

1. november bliver jobbet som varehuschef i Kvickly i Varde skiftet ud med jobbet som uddeler for brugsforeningen i Oksbøl. Foto: Michael Svenningsen

Jimmi Thomsen og hans kæreste, Katrine Vibekka Jørgensen, og deres lille datter, Nellie, på fem måneder har allerede reserveret en grund, hvor de vil bygge hus i Oksbøl. De bor lige nu i Alslev. Jimmi har udover Nellie to børn fra et tidligere forhold. Alexander på 10 år og William på 13 år. Planen er klar: Familien flytter til Oksbøl. Jimmi og resten af familien vil gerne være tæt på lokalsamfundet og engagere sig i bymiljøet.

- Som brugsuddeler er det vigtigt, at man er til stede i gadebilledet. Det er en livsstil at have ansvaret for brugsen. Det er ikke et helt normalt arbejde. Jeg kan godt lide at snakke med kunderne, også udenfor brugsen, og når vi mødes på gaden. Mit nye job er et familieprojekt, og vi vil gerne etablere os som familie i Oksbøl, siger Jimmi Thomsen.

Annonce

Snak med Dan Bernhard

Det er med stor respekt for den tidligere brugsuddeler i Oksbøl, Dan Bernhard, at Jimmi Thomsen overtager ansvaret for brugsforeningen. Dan Bernhard efterlader brugsforeningen i Oksbøl med en årsomsætning på omkring 65 millioner kroner.

- Dan Bernhard er en utrolig vellidt mand i Oksbøl og omegn. Han har drevet SuperBrugsen yderst professionelt, og jeg har ofte kigget hans vej og taget ved lære af hans metoder i at drive brugsforening, siger Jimmi Thomsen.

Jeg prøver at bestræbe mig på at være verdens bedste købmand. Jeg er begyndt at holde kaffemøder med medarbejderne i Oksbøl. Det er vigtigt for mig at være klædt godt på inden 1. november, så jeg kan hoppe direkte i arbejdstøjet.

Jimmi Thomsen

Jimmi Thomsen har de seneste år også snakket med Dan Bernhard om mulighed for at overtage brugsforeningen i Oksbøl, når tiden nærmede sig, hvor Dan ville takke af som brugsuddeler. Jimmi Thomsen har i mange år vidst med sig selv, at når jobbet som uddeler i Oksbøl blev ledigt, ville han gøre alt for at komme i betragtning til den position. Jimmi Thomsen bliver den ottende uddeler for brugsforeningen i Oksbøl.

Annonce

Kaffemøder nu

Det er meget tydeligt, at Jimmi glæder sig til at overtage jobbet i Oksbøl. Når man møder ham og snakker med ham om fremtiden, kan han slet ikke skjule sin åbenlyse begejstring for at komme i gang.

- Jeg kommer med en stærk erfaring i ledelse og en dyb forankring og kendskab til Coop. Der er 122 medarbejdere i Kvickly i Varde. Jeg prøver at bestræbe mig på at være verdens bedste købmand. Jeg er allerede begyndt at holde kaffemøder med medarbejderne i Oksbøl. Det er vigtigt for mig at være klædt godt på inden 1. november, så jeg kan hoppe direkte i arbejdstøjet, og at jeg ikke først på det tidspunkt skal til at lære medarbejderne at kende.

Kim Berg, formanden for brugsforeningen, glæder sig også til at få Jimmi i arbejdstøjet.

- Jimmi var klart den mest kompetente af de ansøgere, vi havde til jobbet. Han blæste os fuldstændig bagover med sit drive og sin energi. Man kan virkelig mærke, at han brænder for at blive brugsuddeler. Vi er ikke i tvivl om, at Jimmi nok skal løfte opgaven efter Dan Bernhard, siger Kim Berg.

Jimmi Thomsen helt store passion er vin. Han holder vinsmagninger og foredrag og er ansvarlig for vinafdelingen i Kvickly i Varde. Desuden er han formand i Varde Omegns Vinklub. Ud over interessen for vin, som han vil tage med sig i sit ny job i Oksbøl, vil han også have fokus på brugsforeningens hjemmeside og facebookprofil. Han vil tage sig af alt, hvad der handler om de digitale platforme.

Annonce

Fri til kæresten

Det er tydeligt, at livet som kommende brugsuddeler spiller godt overens med tilværelsen som kæreste og familiefar. Og nu skal kæresterollen nok byttes ud med titlen som ægtemand. Da Jimmi var til samtale til jobbet som brugsuddeler, sagde han stålfast til Kim Berg, som sad for bordenden, at hvis han fik jobbet som uddeler, ville han fri til sin kæreste.

Dagen efter jobsamtalen ringede Kim Berg til Jimmi og sagde tillykke med jobbet og tilføjede med et grin:

- Jeg vil ikke være ansvarlig for dit privatliv, men nu har du en opgave foran dig.

Jimmi har endnu ikke friet til kæresten. Men han begynder også først i det nye job 1. november, og han har jo ikke lovet, hvornår frieriet skal være.

Mark Hansen, uddeler i SuperBrugsen i Esbjerg Storcenter, overtager jobbet som varehuschef i Kvickly i Varde.

Jimmi lovede til jobsamtalen som uddeler i Oksbøl at fri til sin kæreste, hvis han fik jobbet. Han fik jobbet. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Vesterhavsposten

Hvad synes I om, vi nu igen bruger mundbind?

Annonce
Annonce
Ugeavisen Varde

Millioner til nyt flygtningemuseum: Stor donation giver innovativ og nytænkende udstilling

Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Jesper Arnth ved, hvordan man bedst fodrer en ko og modtager pris for sin bæredygtige drift

Ugeavisen Varde

Hvem af politikerne fik hvilken post? Komplet oversigt her

Vesterhavsposten

Julie har fået sin drømmelæreplads, men i 3. klasse fik hun en hård dom af skolelæren: - Du behøver ikke tage dine matematikbøger frem, du kan alligevel ikke finde ud af det

Vesterhavsposten

Opråb til jer unge: - Outrup er super fin, og man kan sagtens finde sig et arbejde i byen

Vesterhavsposten

Formand for Nørre Nebel Håndværk & Handelsstandsforening: - Lige nu går det fint i Bredgade

Ugeavisen Varde

- Jaaaaa, vi gjorde det piger: En fantastisk sæson for pigerne endte med en kæmpe sejr og kvalifikation til oprykningsspillet

Vesterhavsposten

Frisør og autoværksted under samme tag

Vesterhavsposten

Købmand Hansens Ferieudlejning er optimistisk

Vesterhavsposten

Rundspørge i Nr. Nebel: Stemmer du det samme som sidst?

Vesterhavsposten

Varde Kommune er klar til valg: Man må gerne medbringe sit eget skriveredskab til at sætte kryds

Ugeavisen Varde

Er vælgerne lullet i søvn?

Ugeavisen Varde

Socialdemokratiet fortæller ikke hele sandheden

Ugeavisen Varde

Ved vi, at Grærup gamle by er fri for PFAS - ellers bør det undersøges

Ugeavisen Varde

Flere tyskere vælger Vesterhavet: Tilfredsheden er helt i top

Ugeavisen Varde

Gabi og Peter er bølgefolket fra Nymindegab

Ugeavisen Varde

Indeklima på skolerne er ikke det bedste - hvad med rengøringen?

Vesterhavsposten

Thomas Møller fra Oksbøl er Årets pædagog

Ugeavisen Varde

Ny vaskemaskine? Her er fem gode råd før du slår til

Vesterhavsposten

Husrække i en by er som en tandrække

Vesterhavsposten

Stressfri jul: Køb julegaverne og lav småkagedejen i november

Ugeavisen Varde

Vi skal have det hele: Solcelleparker, land- og havvindmøller

Annonce