Annonce
Vesterhavsposten

Købmand Hansens Feriehusudlejning inviterer til åbent hus og nyt byrum

Fejringen af købmand Carsten Holmegaard Hansens 50-årsfødselsdag, ejerrådgiver Torben Christiansens 30-årsjubilæum i Købmand Hansens Feriehusudlejning samt åbent hus for de nye udendørsarealer i byrummet og det nyrenoverede kontor slås sammen til én festlighed lørdag den 7. maj på Strandvejen 430 i Henne Strand. Foto: Kirstine Høj
7. maj er der fest i Henne Strand, når Købmand Hansens Feriehusudlejning har åbent hus til nyrenoveret kontor og byrum. Det vil blive fejret med livemusik, fadøl og pølser til gæsterne.

Henne Strand: I påsken slog Købmand Hansens Feriehusudlejning dørene op for en ny sæson. Denne gang i nyrenoveret kontor på Strandvejen 430. Her er det sidste ved at falde på plads. Udenfor arbejdede håndværkere på sagen, da Vesterhavsposten den 2. maj kiggede forbi domicilet i feriebyen.

Men lørdag den 7. maj skulle det hele gerne være klappet og klar. Lørdagen er nemlig en festdag for Købmand Hansens Feriehusudlejning – og dét på flere fronter. Ikke alene fejres det renoverede kontor samt tilhørende udendørsareal, der er indrettet i træ som et moderne byrum. Også købmand Carsten Holmegaard Hansens runde fødselsdag – 50 år den 3. februar i år - fejres, ligesom ejerrådgiver Torben Christiansens 30 år i firmaet bliver markeret. Torben startede i firmaet i 1992 og husker stemningen i feriebyen blandt både tyskere og danskere, da Danmark vandt 2-0 over Tyskland til herre-EM i fodbold.

Vi havde arealet, og så var det synd, det ikke blev brugt. Vi vil gerne bidrage til at skabe liv og aktivitet,

Købmand Carsten Hansen

Moderne byrum

I stil med temaet for resten af byfornyelsen med træbænke i Henne Strand har udearealet uden for Købmand Hansens Feriehusudlejning også et moderne touch med træ.

Den store, sammenhængende siddetrappe mod vest indbyder i flere etager til en pause på en gåtur gennem byen. Der mangler stadig to net ovenpå to firkantede arealer på træværket, så de kommer til at udgøre en art hængekøjer.

- Vi havde arealet, og så var det synd, det ikke blev brugt. Vi vil gerne bidrage til at skabe liv og aktivitet, siger købmand Carsten Holmegaard Hansen, der kan fortælle, at folk er begyndt at benytte sig af det nye byrum i træ.

Både indenfor og udenfor er der teglsten, som er en fortsættelse af hinanden fra byrummet og ind i feriehusudlejningen.

Der er flere udendørs plantekummer, som vil blive beplantet med træer og planter hårdføre nok til at trives i Vesterhavets vejr og vind. På de runde plantekummer er der indbygget træbænke. Smalle, aflange springvand er på vej til parallelt at dække noget af udendørs-arealet. Vandet vil snart springe opad.

En stor siddetrappe er holdt i træ, så den passer flot til resten af byfornyelsen. Foto: Kirstine Høj
Annonce

Åbent hus med livemusik

Til åbent hus-arrangementet lørdag den 7. maj vil der være udendørs indvielse af byrummet klokken 12.30, som er åbent for offentligheden. Her vil der være pølser, fadøl, lokal livemusik og en tale af Varde Kommunes borgmester, Mads Sørensen (V).

- Musikken passer til lejligheden, afslører Carsten Holmegaard Hansen med et smil og lader det være en overraskelse, hvem det nærmere indebærer.

Den lukkede reception foregår indendørs og er fra klokken 11-15 for medarbejdere og venner af huset – sommerhusejere og forretningsforbindelser. Der kommer cirka 400 til den lukkede reception.

Siden først i november sidste år har byggeriet været i gang, og nu er det ved at være klar til en ny sæson.


Annonce
Vesterhavsposten

Tilflytteren Birgitte har flyttet Sportigan til det gamle apotek

Annonce
Vesterhavsposten

Boldklubben Vestkysten kåret som tredjebedste idrætsforening

Annonce
Ugeavisen Varde

Naturvejleder fortæller om naturens afslappende påvirkning

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Ny bankrådgiver i Nordea Bank Varde

Vesterhavsposten

Outlet og svigerdatter blev fast del af tøjbutik

Ugeavisen Varde

Udstilling i nyåbnet galleri reflekterer over livets gang

Vesterhavsposten

Butiksejer: ”Det ville være en katastrofe”

Vesterhavsposten

Biler, påskeæg, godter og gavekort er klar til AMOK Søndag

Ugeavisen Varde

Lokal maler nyfortolker det vestjyske landskab

Annonce