Annonce
Vesterhavsposten

Nuværende skoleleder ser lyst på fremtiden

Her ses nuværende skoleleder Frands Bruun. Han har været skoleder siden 2013. Før det var han forstander på Korinth Efterskole. Foto: Jesper Steensbeck

I Danmark har vi undervisningspligt, men ikke skolepligt. Det betyder, at forældre i Danmark er frie til at vælge, om de vil have folkeskolen eller friskolen.

Annonce

Stausø: Det er ingen selvfølge, at børn starter på en friskole, og det har også kunnet mærkes på Blåbjerg Friskole, som hele tiden skal arbejde for at få tilmeldinger. Selvom det kræver en stor indsats fra skolens side, ser nuværende skoleleder Frands Bruun meget positivt på de næste 20 år.

- Så længe vi har den kæmpe forælderopbakning og det høje faglige niveau, vi har nu, så mener jeg, at vi gør et rigtig godt stykke arbejde, fortæller skoleleder Frands Bruun og tilføjer:

- For seks år siden købte vi en bus, som vi har kunnet mærke rigtig god effekt af. Nu har vi elever, der kommer fra Ringkøbing Fjord i nord og til Ho Bugt i syd, så vi er nærmere en Vesterhavsfriskole end kun Blåbjerg Friskole.

I dag er skolen dog ikke kun en skole, men også en børnehave. Børnehaven blev oprettet i 2010, og i dag er der 16 børnehavebørn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce