Annonce
Vesterhavsposten

Portionsanretninger og gourmetkager er et julehit

I år vil vi gerne have portionsanrettede slagtertapas til vores julehygge i familiens skød, siger slagter Lars Andersen i Nørre Nebel. Foto: Tatjana Johnsson
I år står julen på god kvalitet. Det mærker de i Nørre Nebel, hvor der bliver brugt lidt ekstra på julens kød og kager.
Annonce

Nørre Nebel: I år er julen bare anderledes både for de handlende og i butikkerne.

Hos slagter Lars Andersen i Nr. Nebel Slagterforretning ingen undtagelse.

- Vi mærker selvfølgelig, at der ikke afholdes store firmajulefrokoster, men heldigvis støtter folk godt op lokalt. De danske turister tager også portionsanrettede tapas med, når de kører forbi, siger Lars Andersen.


Vi mærker selvfølgelig, at der ikke afholdes store firmajulefrokoster, men heldigvis støtter folk godt op lokalt. De danske turister tager også mange portionsanrettede tapas med, når de kører gennem byen.

Lars Andersen, slagter


- Generelt bruger folk også flere penge i år på kød i en topkvalitet. Det er godt med lidt selvforkælelse i en underlig tid, slutter han.

Der bliver solgt rigtig meget julebagværk i en coronatid, hvor bageren i Nørre Nebel også kan mærke, at man er hjemme og julehygger med den nærmeste familie.Foto: Tatjana Johnsson
Annonce

Nissehatte

Inde ved siden af slagteren ligger endnu en delikatessebutik nemlig byens bager.

- Vi langer rigtig mange julekager over disken i  denne tid, siger Birgit Madsen, der i flæng nævner de populære nissehatte med fyld af solbærcreme og chokoladesmør på hjemmebagte lagkagebunde, marengsnisserne og ikke mindst honningkagerne.

Det kommer ikke som nogen stor overraskelse, at disse nissehatte med solbærcreme og chokoladesmør er yderst populære hos byens bager i Nørre Nebel. Foto: Tatjana Johnsson
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vesterhavsposten

Bag kransekage med Karin

Annonce