Det er hårdt fysisk at være bager, og Maybritt tænker ikke, at hun holder 25 år mere, men hun elsker sit job i et bageri med stolte traditioner og stor travlhed.
Copy link address
Tatjana Schantz Johnsson tasjo@jfmedier.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Som 19-årig kom Maybritt Madsen i lære hos Nørre Nebel Bageri, Konditori, der dengang hed Hardy's Bageri. Første juli fejrer hun 25 års jubilæum i en virksomhed med en lang historie. Foto: Tatjana Johnsson -
Som bager står Maybritt Madsen tidligt op og møder ind klokken 1 eller 2.30. Men så har hun også fri klokken 10 om formiddagen. Og da hun ikke har børn, så fungerer det fint med sådan en arbejdstid. Foto: Tatjana Johnsson -
En af Maybritt Madsens absolut storfavoritter, når det handler om enten brød og kager i for eksempel kaffepausen, er et stykke lunt rugbrød med leveprostej. - Det går man aldrig fejl af, siger hun. Foto: Tatjana Johnsson -
Maybritt Madsen elsker at arbejde i et bageri med stor travlhed og mange traditioner, og som ligger centralt i Nørre Nebel, som, hun synes, er rigelig "storby" til hendes behov. Selv bor hun i Stausø. Foto: Tatjana Johnsson