Annoncørbetalt indhold

Disse ringe topper listen over de mest populære ringe

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af thejewelleryroom.com

Hos the The Jewellery Room kan det mærkes, at solen er begyndt at skinne. Vinterhandskerne er pakket væk og fingrene skal nu pyntes med noget der glimter.


Der er kort sagt efterspørgsel efter ringe til kvinder og det er både ringe, som kvinder ønsker at købe til sig selv, at markere en særlig begivenhed, lønforhøjelse eller bare fordi hun fortjener det.

Derudover er det mænd der søger efter en smuk ring til sin kæreste eller kone. De stakkels mænd starter ofte uden begreb om stil eller præferencer, men hurtigt får The Jewellery Room, som er eksperter i at rådgive indenfor smykke køb, guidet de vildfarne mænd på rette kurs.


Gå på opdagelse i vores mange ringe


Diamantringe ligger fortsat nr. 1

Det ingen overraskelse, at diamantringe fortsat indtager førstepladsen på kvinders ønskeliste. Diamanter har en usammenlignelig symbolsk og materiel værdi, når både kvinder og mænd skal vælge ringe.


Indenfor diamantringe er tendensen, at kvinder igen efterspørger det lidt mere klassiske look. Her er det især de smukke allianceringe, også kaldet eternity bands, de vil have fingrene i. Det nye er derimod måden ringene bæres , for der gået mode i hvordan man sammensætter forskellige ringe på samme hånd. For det første skal der mere end én ring til et fuldendt ring-look. Det kan være flere ringe på een finger eller ringe på flere fingre. Der skal som minimum ringe på tre ud af de fingre, så det er altså ikke længere kun ringefingeren der fortjener lidt ekstra opmærksomhed.



Nye ringe med farvede ædelsten vinder frem

Selvom diamanter nok altid vil ligge øverst på ønskelisten, ser The Jewellery Room en voksende interesse for ringe med andre typer sjældne ædelsten.


Smukke farverige sten som Tourmalin, Akvamarin, Topaz og farvede Safirer ses i højere grad i de kostbare ringe som kvinderne vælger.


Når det er sagt, har kvinderne været lidt langsomme til at tage de farvede ædelsten til sig, hvorimod smykkedesignerne længe har sværget til helt nye sjældne sten. Flere af de designere som repræsenteres hos The Jewellery Room har ligefrem specialiseret sig i ringe med alverdens farvede sten og de er eksperter i at finde exceptionelle ædelsten, som passer perfekt i de smukkeste ringe.


Forlovelsessæsonen byder på utraditionelle ringe

Forlovelsessæsonen nærmer sig (ja, der er en sæson for forlovelse) og det betyder at salget af forlovelsesringene stiger. Tendensen er, at både kvinder og mænd er interesseret i forlovelsesringe af mere utraditionel karakter. Det kan være ringe med et unikt udtryk, gerne asymmetrisk, buet, hamret eller med banket overflade. Mændene som oftest er på jagt, er yderst grundige når de søger efter forlovelsesringen og det er designeren, specifikationer samt muligheden for at personliggøre ringen som vægter højest når valget falder på en bestemt ring. Du kan bl.a. finde disse på https://thejewelleryroom.com/.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit