Annoncørbetalt indhold

Farvel til hår, solskader og rødme

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af esthetix.dk

Sidder du med tankerne om at gøre noget godt for dig selv?

Med laserbehandling, også kendt som IPL Nordlys, har du nemlig muligheden for at forkæle dig selv hele vejen rundt. Det kan både gøre din hverdag nemmere, dit selvværd større og dine smerter væsentligt mindre. Og hvem kunne ikke bruge bare én af delene?


Behandlinger

Laserbehandling kan benyttes på mange forskellige områder af kroppen og er tilrettelagt til helt specifikke formål. Nogle af de mest væsentlige behandlinger, og dets pointer vil blive forklaret herunder:


  • Hårfjerning med laserbehandling - det siger lidt sig selv. Med hjælp fra laseren er det muligt at fjerne hår på hele kroppen, permanent. Dette sker ved, at lyset fra laseren rammer hårrodden med ca. 70 grader varmt i få millisekunder, hvorefter hårrodden destrueres. Behandlingen foregår typisk af flere omgange, og hvor mange gange er individuelt og aftales med klinikken. Behandlingen er mest effektiv på mørke hår, fordi lyset fra laseren bliver ledt via pigmenteringen i håret.



  • IPL Rejuvention er en hudforyngende laserbehandling, der går ind og stimulerer huden, så den indefra får et boost og resulterer i en frisk og glat udstråling. Dette kan både være i ansigtet, på halsen eller det øverste del af brystet og skuldrene. Har du solskader eller karsprængninger på de nævnte områder, så kan behandlingen også fjerne dette. Det kræver typisk en længere behandlingsperiode, men som tommelfingerregel skal der 3-4 behandlinger til for et permanent resultat.



  • Rosacea er betændelseslignende hudsygdom, hvor du med laserbehandling kan få reduceret rødmen eller porerne, de røde betændte knopper eller de udvidede blodkar. Lyset fra laserbehandlingen bliver absorberet af huden og udjævner de problematikker, der skulle være i forbindelse med sygdommen. For varig effekt vil det være nødvendigt at få gentagende behandlinger over et længere forløb.


En af de væsentligste fordele for alle ovennævnte behandlinger er, at de er næsten smertefrie. Du vil kunne opleve en prikkende eller stikkende følelse under behandlingen, men dette aftager i løbet af et par timer efter endt behandling. Laserbehandling er bivirkningsfri da metoden helt naturligt trænger ind i kroppens væv og stimulerer cellernes selvhelende mekanismer – sagt på godt dansk så fremskyndes kroppens naturlige helingsproces og immunforsvaret styrkes samtidig.

Den rigtige klinik

Lyder det interessant og som noget, der kunne gøre livet lettere for dig? Kontakt den nærmeste skønhedsklinik til en forundersøgelse, og find ud af hvordan dit forløb med IPL skal foregå. Husk dog på, at være kritisk overfor professionalismen og virksomhedens tilgang til behandlingen, da forkert håndtering af IPL-behandling kan være permanent skadeligt for din hud – dog er så er risikoen meget lille.


Du skal være i trygge hænder.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • Woman at the spa getting a facial laser treatment
    PR-foto credit