Annoncørbetalt indhold

Julegaven der bliver ved med at give

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af neglefeber.dk

Nu er julen for alvor over os og stormagasinerne og strøgene begynder at være travle med handlende, der skal sikre sig de mange gaver inden den store aften.

Hvad enten du har fundet alt, du skal bruge inden jul eller ej, er her et tip til en gave, der bliver ved med at give.

Måske er du typen, som forlængst har indkøbt samtlige gaver på dine kæres ønskelister, men for mange er december foruden hygge også en rigtig travl måned. Og derfor kommer her et tip, hvis du i stedet hører til typen, som endnu ikke helt er i mål med julegaveræset.

For den perfekte gave kan være svær. Du vil sikkert gerne glæde dine kære og ramme helt rigtigt, men når først man står og overvejer i butikken, kan det være en kunst at vide, hvilken størrelse, stil og farve, der nu passer bedst.

Men tøv ikke længere, for her er en gave, som ikke lader sig begrænse, hverken på personlig smag, farvevalg eller andet. Gelénegle til hjemmebrug.

En hård pakke, som med stor sandsynlighed vil ramme plet hos de fleste kvinder( - eller andre køn) der indeholder intet mindre end ren forkælelse i form af en gel- startpakke til flotte negle.

Sådan en julegave må da være noget nær den perfekte gave, uanset om du kender modtager virkelig godt eller ikke kender dens præferencer. For udvalget er enormt, og der bør helt sikkert være noget for enhver.

Siden epidemien er der sket ændringer inden for skønhedsbehandlinger, og mange er siden overgået til selv at lave diverse beauty- rutiner indenfor hjemmets vante rammer. Det giver både en stor frihed i form af flexibilitet og mere tid, og derfor kan en startpakke også gøre modtageres dagligdag mere bekvem.

En god gave uden gætteri

Så leder du stadig efter en gave til din kæreste, mor, søster, veninde eller bare en kær, som gerne bruger tid på at tage sig af sit udseende, så er et hjemmesæt med gelé en sikker vinder.

Du undgår alt gætteriet og du kan selv tilføje flere produkter, hvis du vil gøre gaven mere personlig med en specifik yndlingsfarve eller lign.

Gaven med sin emballage er ikke kun flot, når den pakkes op, men tanken bag gaven er lige så fin med ønsket om forkælelse og selvomsorg til modtageren.

Dertil er der den ekstra fordel ved neglesættet, at modtageren på sigt vil kunne spare betydeligt mange penge ved hjemmebehandlinger fremfor at skulle betale for at få lavet negle på en klinik.

Og for mange negle-entusiaster er processen i øvrigt en hyggelig fritidsaktivitet.

En startpakke til gelénegle indeholder alt, hvad man skal bruge for at komme igang.

Der er UV lampe, den valgte type af gelé, de nødvendige værktøjer og også en lækker teoribog, som forklarer bredt om fremgangsmåde, evt. udfordringer og information om produkterne.

Skulle modtageren af din gave alligevel have udfordringer med at lave geléneglene, kan du henvise til brug af de øvrige guides online eller på sociale medier, hvor andre negle glade mennesker hellere end gerne deler ud med tips og tricks til at skabe gelénegle og også hjælp til design.

Samtidigt er produkterne endvidere blevet udviklet til at gøre meget af arbejdet selv sådan, at geléen selv tildels udjævnes på neglen, og derfor er med til let at skabe et næsten fejlfrit resultat uden voldsomme forskelle i overfladen.

Giver du gaven til en god veninde, søster eller mor, kan I måske være fælles om processen og gøre det til en dejlig aktivitet sammen. Måske kan du endda købe gaven til dig selv også. Og så bliver gaven da først ved med at give, når den foruden at tilføje en økonomisk besparelse også bliver til noget socialt.

Med mange festlige lejligheder og arrangementer særligt i dec og januar, hvor du sikkert gerne vil gøre lidt ekstra ud af dit udseende, kommer denne gave hurtig til sin ret.

Med en smuk klassisk julerød eller en anden iøjnefaldende geléfarve kan du eller din gaves modtager hurtigt peppe enhver festkjole eller sæt op.

Og dette gælder jo ikke kun i den søde juletid, men også til årets mange andre fester, hvor en gave som gelénegle igen bliver ved med at give og give.

Endeligt er det værd at nævne, at det nu er muligt at få geléprodukter, som er udviklet og produceret efter rigtig gode standarder, og her får du altså virkelig et kvalitetsprodukt.

Hos Neglefeber kan du fx købe gelé, som er et neglebrand, der produceres inden for EU. Brandet er kendt for produkter af høj kvalitet, med god holdbarhed og en høj pigmentering. Dertil er brandets egen gelé, The Gel Collection, fri for 21 typer af skadelig kemi og også tilført ekstra mineraler for at sikre, at kunden kan have sunde og smukke naturlige negle.

Så skal du bruge en julegave til en person, du ved sætter særlig pris på produkter, som er udviklet og produceret med omtanke, så er her et rigtigt godt bud på en gave, som du med ro i sindet kan forære en kær.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit