Annoncørbetalt indhold

Makeup på budget: 5 billige musthaves

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af luxplus.dk

For alle, der ønsker at se godt ud uden at bruge en formue, er makeup på et budget den rette måde at gøre det på. Makeup behøver ikke at koste en formue, for du kan sagtens finde gode og populære mærker til en overkommelig pris. Vi har samlet fem billige musthaves, som du skal have i din makeuppung. Læs videre og få inspiration til dit næste køb!


1. Essence Lash Princess False Lash Mascara

Denne Lash Princess False Lash Mascara fra Essence er en god dupe af den populære Too Faced Better Than Sex Mascara, og den koster kun 28 kroner. Den buede børste hjælper med at krølle og give dine vipper volumen for et dramatisk look. Denne mascara er også langtidsholdbar og kan købes både almindelig og vandfast. Essence forhandles i Føtex.


2. Stay Matte pressed powder fra Rimmel

En god pudder er vigtig for at sætte din makeup og få den til at holde længere. Denne Stay Matte-pudder fra Rimmel gør et fantastisk stykke arbejde med at holde dit ansigt mat og glansfrit hele dagen lang. Den findes også i et stort udvalg af nuancer, der passer til alle hudtoner, og den koster kun 49,95 kroner og nogle steder kun 25 kroner!


3. Fit Me Matte & Poreless Foundation fra Maybelline

Denne foundation fra Maybelline er en af de bedste budgetvenlige foundations på markedet. Den giver en mat finish og hjælper med at minimere porerne. Den fås i et bredt udvalg af nuancer og koster kun omkring de 50 kroner, hvilket gør den til en overkommelig løsning for alle, der ønsker at få et matteret look. Det er en god dupe for den dyrere MAC Studio Fix foundation

4. Putty Blush fra Elf

Denne blush fra Elf er et fantastisk budgetvenligt valg for dem, der gerne vil give lidt farve til kinderne. Det vil se flot ud til en solkysset hud med lidt farve, så det ligner du rødmer lidt. Det er en creme blush, der kan blendes ind i huden for at give en naturlig finish. Den fås i seks nuancer og koster kun 50 kroner.


5. NYX Butter Gloss 

Denne gloss fra NYX er en kultfavorit af en grund. Det er et godt alternativ til MAC Lipglosses, og den fås i et stort udvalg af farver. Den er også meget overkommelig, da den kun koster omkring 36 kroner. Det bedste ved dette produkt er, at det ikke klistrer. Så du behøver ikke at bekymre dig om, at det klistrer fast i dit hår. Find mere billig makeup fra kendte mærker her.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit