Annoncørbetalt indhold

Opbevar frostvarerne i en kummefryser

PR-foto credit

Denne artikle indeholder sponsoreret indhold

Har du brug for god plads til nedfrysning af fødevarer, så kan en kummefryser være den helt perfekte løsning. De findes i mange størrelser, og der er flere producenter, der producerer kummefrysere. De kan sættes i køkkenet, eller de kan placeres i bryggerset eller i kælderen, hvis der er bedre plads.

Det kan godt betale sig at investere i en god ny kummefryser, da de nyere varianter er markant mere energivenlige end tidligere modeller. En kummefryser holder godt på kulden, og pladsen kan udnyttes optimalt.

Annonce

Kummefrysere kan bruges både privat og erhvervsmæssigt

Vi har mange private kunder, som aldrig kunne drømme om at vælge en skabsfryser frem for en kummefryser,” oplyser Ida Anette Aas Bundgaard, som er medejer af Hvidevareshoppen.dk. ”Det kan dels være på grund af vaner, og dels kan det være, fordi en kummefryser er så rummelig, som den er”, fortsætter hun, mens vi besigtiger det store udvalg af billige kummefrysere på tilbud i alle størrelser.

Vi har selvfølgelig også en del erhvervskunder, som arbejder i fødevarebranchen. De vælger typisk en større fryser, så de altid har de varer, som de skal bruge,” fortsætter hun og åbner lågen på en af de helt store frysere. ”Den fryser her kan for eksempel rumme hele 670 liter frostvarer. Har du brug for at opbevare så meget på frost, så er denne fryser et godt bud,” siger hun med et smil, inden hun lukker den tunge låge igen.

Det er smart og fleksibelt med en kummefryser

I en skabsfryser er pladsen defineret. Der er typisk tre eller fire skuffer i fryseskabet, køb på tilbud her, og de er placeret, som de er,” fortsætter Ida Anette Aas Bundgaard. ”I en kummefryser derimod, så kan du fordele frostvarerne mere fleksibelt. Der er somme tider nogle løse kurve, men ellers kan du selv fordele dine frostvarer, som du vil. Det giver plads til både kød, fisk og grøntsager på en fleksibel måde. Der er dog lige en enkelt hage ved den store volumen, og det er, at du skal sørge for, at de ting, der ligger på bunden, bliver taget op af fryseren i tide,” slutter hun med et smil.

Har du plads til at have en kummefryser stående, så det en god og fleksibel måde at opbevare frosne madvarer på. Du fordeler selv pladsen imellem de forskellige fødevarer, og derfor kan du udnytte den store volumen på bedste måde. Husk dog lige på det der med, at alle frostvarer har begrænset holdbarhedstid.

Denne artikle indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.