Annoncørbetalt indhold

Opfrisk nemt og hurtigt din terrasse

PR-foto credit

"Denne artikel er sponsoreret af algeteknik.dk"



Når vinteren fortager sig og forårets solskin banker på døren, så kommer mange haveejere i tanke om, at deres terrasse da trænger til en opgradering. Men det kan være svært at finde på ideer, og ofte er disse ideer udstyret med et solidt prisskilt.


Det behøver dog hverken at være svært eller dyrt at opfriske terrassen. Her er der samlet 7 gode råd, der alle nemt og billigt kan bruges til at skabe et fantastisk udeområde.


Skab et roligt hjørne til udendørs afslapning


En af de nemmeste måder, man kan opfriske terrassen på, er ved at skabe et hyggeligt lille hjørne, som fungerer til de timer, hvor man bare gerne vil nyde solen, mens man læser en bog. Sådan et hjørne kan skabes simpelt og billigt ved at få fat i en behagelig stol, der nemt kan piftes op med fx et lammeskind eller et lækkert tæppe. Adskil læsehjørnet fra resten af terrassen eller haven ved hjælp af fx potteplanter, der kan skabe en levende væg og give privatliv.


Sørg for et rent og flot have miljø


Når det gælder en hyggelig terrasse, der skal blive klar til sommerens solskinstimer, så er det en rigtig god ide lige at se sine fliser og terrassebrædder efter for alger og mos. Vinterens kulde og fugtige vejr kan nemlig have store konsekvenser for ens terrasse og fliser, og derfor er det en rigtig god ide at få dem renset og imprægneret, så de er mere resistente overfor alger og mos.


Her er en fliserensning især en god ide – det fjerner både mos og alger, der allerede har sat sig, og derved forebygger fliserensningen også ødelæggelsen af ens fliser. Er man ikke klar på selv at give sig i kast med en fliserensning, så er der mange fordele ved at finde en professionel, der både kan rense og imprægnere fliser for at give dine havefliser en længere levetid.


Plant populære planter


Når terrassen skal friskes op, er det klassiske råd at få fat i nogle nye planter, og dette giver selvfølgelig et skønt og friskt pust til ens terrasse. Men vil man tage steppet videre, så kan man med fordel købe de planter, som er populære for tiden – det kan fx være et figentræ. Så vil ens terrasse helt sikkert få en bunke af komplimenter og fremstå moderne.


Sørg for områder til socialt samvær


Terrassen er sommerens mødested, og derfor er det en super ide at fokusere på at optimere terrassens siddeområder. Det er her, der skal spises og hygges, mens solens sidste stråler rammer sommerens terrasse. Derfor er det en god ide at sørge for behagelige stole rundt om et bord, der både er højt nok til at fungere som spisebord, og som er lavet af et materiale, der kan stå ude hele sommeren. Gå derfor efter imprægneret træ, metal eller endda sten for et rustikt men moderne look.


Sørg for et friskt pust af farver


Når man skal friske terrassen op, så er det nemt og hurtigt at gøre brug af diverse små nipsgenstande såsom vaser, krukker og puder. Disse objekter er fantastiske til at indføre farve, og samtidig kan de nemt binde hele terrassen sammen.


Når man gør brug af nipsgenstande, så er det en god ide at tænke over terrassens øvrige design. Er nipsgenstandene alle af samme farve eller design, så binder det rummets design sammen, men benytter man sig af genstande, der adskiller sig fra resten af rummet, så giver det en fed kontrast.


Nyd planternes grønne skær med et espalier


I stedet for at fylde terrassen med potter og krukker fyldt med grønne planter, så kan man også prøve at gå en anden vej, og sætte et espalier op over en del af terrassen. Dette vil indføre en masse liv på terrassen samtidig med, at espalieret vil give skygge til et område af terrassen, der nu vil være oplagt som siddeområde.


Oplys haven og nyd den i de sene aftentimer 


Til sidst kan man nemt og hurtigt gøre sin terrasse og resten af haven hyggelig ved at tænke over belysningen i haven. Her gælder det om at skabe små øer af lys i mørket, som indbyder til hyggelige atmosfærer. Det kan fx skabes via små lanterne med levende lys.




"Denne artikel indeholder sponsoreret indhold"



Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit