Annoncørbetalt indhold

Professionel Underholdning Med Magisk Entertainer Og Tryllekunstner Nicolaj Mogensen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Tag del i et magisk og ganske usædvanligt indslag med professionel tryllekunstner Nicolaj Mogensen. Med betagende magi stærkt ledsaget af skæve og fornøjelige morsomheder bidrager han til en særpræget og mindeværdig oplevelse til firmafesten.


Annonce

Skab de perfekte rammer om firmafesten

Underholdningen er central til firmafesten, idet den samler hele personalestaben og skaber et fælles udgangspunkt for resten af festen. Et trylleshow er i denne forbindelse et oplagt valg at være nysgerrig på og booke, hvis der skal ske noget anderledes og overraskende ved firmaarrangementet.

Tryllekunstner Nicolaj Mogensen optræder med en nøje tilrettelagt kombination af trylleri og komik. Hans show kan med rate beskrives som et stand-up trylleshow. Et indslag med Nicolaj Mogensen er en både spændende og fascinerende oplevelse.

Med den ene pragteffekt efter den anden, som med garanti vil være imponerende for selskabet at overvære, skaber Nicolaj den rene og mystiske fascination – skarpt bakket op af humor. Effekternes indgangsvinkel baserer sig nemlig i langt de fleste tilfælde på det komiske aspekt. Af samme årsag er Nicolajs show samtidig også et show, der har underholdningsværdien som det centrale omdrejningspunkt.


Engagér selskabet med en tryllekunstner

En tryllekunstner tilfører firmafesten storslået energi og masser af aktiv deltagelse. Nicolaj bevæger sig både fysisk og psykisk rundt blandt personalet, og ofte henvender han sig til og inddrager dele af/hele selskabet. På den måde opnår hans tryllerier en anden og mere nærværende karakter, når magien kommer helt tæt på de indblandede.

Som underholdning til firmafesten er Nicolaj en ener. Han er især kendt for at kombinere trylleri med tankelæsning. Tankelæsning eller mentalisme, som det populært kaldes i miljøet, er den ultimative måde at engagere firmafestens gæster på.

Tænk på, hvor sjovt og fascinerende det må være for personalet, hvis chefen fra tid til anden placeres i ”den varme stol”. Nicolaj garanterer for, at han vil finde ind til selv de dybeste tanker, som chefen går og spekulerer på.

Det er dog utrolig vigtigt at slå fast, at Nicolajs show ikke er hverken grænseoverskridende eller for meget for nogen af de involveret. Alt gøres på professionel vis med tanken om, at indslaget skal være sjovt og fascinerende for ALLE.


Lær tryllekunstner Nicolaj Mogensen at kende

Nicolaj er en utrolig erfaren, velbevandret og dybt respekteret herre i tryllemiljøet. Han har med mere end 14 års erfaring et ufattelig godt kendskab til, hvordan det bedste show organiseres og leveres.

På sit CV har Nicolaj et hav af forskellige arrangementer med i bagagen, som han har optrådt ved. Alt fra bryllupper til teambuilding-kurser og velgørenhedsarrangementer kan han bryste sig af at have leveret underholdning ved. Derfor anses Nicolaj også som værende én af landets førende tryllekunstnere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.