Annoncørbetalt indhold

Skift til varmepumpe og reducer varmeudgifterne med op til 50%

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af bedste-varmepumpe.dk

Opvarmer du din bolig med oliefyr eller gasfyr, så kan du spare op til 50% på varmeregningen ved at skifte til en luft til vand varmepumpe eller et jordvarmeanlæg! Læs mere herunder og bliv klogere på varmepumper og de mange fordele.


Luft til vand varmepumpe

Luft til vand varmepumper er de senere år blevet super populære, hvilket der er mange gode årsager til. Nogle af årsagerne er blandt andet:


  • De er fuldautomatiske
  • Der er næsten ingen vedligehold
  • Investeringen er tilbagebetalt på cirka 5 - 7 år


Ifølge hjemmesiden, Bedste-varmepumpe.dk, ligger prisen på en luft til vand varmepumpe på cirka 100.000 kr. inkl. montering. Prisen afhænger dog lidt af størrelsen på dit hus, dit forbrug samt om du har gulvvarme eller ej. Typisk tager det 2 dage at installere en varmepumpe luft til vand.


I modsætning til en luft til luft varmepumpe, som typisk bruges i sommerhuset, så kan en luft til vand varmepumpe også opvarme brugsvandet. Så ejer du et helårshus, så er det en luft vand varmepumpe, du skal vælge frem for en luft luft varmepumpe.


Jordvarmeanlæg

En anden super populær type opvarmning, som mange vælger, er et jordvarmeanlæg. Hvis du har en god størrelse have, så kan jordvarme virkelig anbefales. Et jordvarmeanlæg har de samme fordele som en luft til vand varmepumpe, men det smarte ved et jordvarmeanlæg er, at det trækker varmen ud af jorden.


De mange meter jordslanger, som ligger begravet i jorden er fyldt med væske, som opvarmes af jordens varme. Herefter sendes væsken til en varmepumpe, som opvarmer væsken yderligere, inden det sendes ind i huset.


Jordvarmeanlæg priser inkl. montering ligger på cirka 110.000 - 160.000 kr. og op til 220.000 for vertikal jordvarme. Vertikal jordvarme kaldes også for lodret jordvarme, og det bruges, hvis grunden ikke er stor nok (cirka 300 m²). Slangen bores i dette tilfælde ned i en dybde af cirka 120 - 180 meter, hvilket er meget effektivt grundet den ekstra varme jord.


Om du vælger den ene eller den type varmepumpe, kan i mange tilfælde være en smagssag. Læs alt om fordele og ulemper ved varmepumper på Bedste-varmepumpe.dk, hvor du ligeledes kan få bedste pris og 3 varmepumpe tilbud gratis og uforpligtende.


Husk at vælge en varmepumpe fra en af de anerkendte producenter, som måske er blevet kåret til bedst i test.


  • Vølund
  • Fujitsu
  • Samsung
  • Vaillant
  • Panasonic
  • Bosch
  • Metro Therm


Ovenstående er et udpluk af de producenter, som producerer nogle af de bedste varmepumper på markedet. De bedste varmepumper har gode SCOP tal samt en udedel som larmer begrænset.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit