Annoncørbetalt indhold

Sådan får du bedre mobildækning

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af mobil-daekning.dk

Er du træt af at du skal opleve udfald i mobildækningen eller måske er der ofte situationer hvor du helt mister dækningen, så er der råd til dig når du skal finde bedre mobildækning her.


Bliv klogere med hjælp fra et dækningskort

Det at finde en bedre mobildækning, kan for mange virke som en uoverskuelig proces, for det er vitterligt de færreste der har sat sig ind i og skabt sig en forståelse for hvad mobildækningen indebærer og hvorfor den er god, når man befinder sig på dansk jord. Det er dog egentlig en simpel sag, når du først lige ved de grundlæggende ting og det første du skal vide mere om er hvad et dækningskort er for noget.

Måske det egentlig allerede siger sig selv alene ved at se på ordet dækningskort, hvad det er at det indebærer, men skulle du stadig finde dette ord helt fremmed, så er det et kort som din mobilabonnementsudbyder har tilgængeligt, som du kan benytte dig af hvis du ønsker at kende til hvor der er dækning i Danmark med et abonnement hos dem. Tjek dækningskort her, hvis det bare var det du lige manglede at vide.


Forstå hvad dækningskortet dækker over

Det er dog vigtigt at have for øje, at du ikke blot ved at skimme et dækningskort kan gardere dig for trælse udfald i din mobildækning fra der hvor du selv bor. Der er nemlig altid et men og her skyldes et men at naturen kan spille ind.

Vi ved alle at når naturen spiller ind, så er der oftest ikke så meget at gøre ved det og det kan være svært for f.eks. TDC at udbedre et område på deres dækning, hvis der er tale om et kuperet terræn, hvor du befinder dig i en bakkedal eller lignende.


Se på de muligheder du har, der hvor du befinder dig

Grunden til at det kan skabe problemer for signalet, når du som i ovenstående eksempel befinder dig i en bakkedal er, at signalet i luften formegentlig vil blive blokeret af en bakketop eller være placeret for langt fra der hvor du er. Jo længere du kommer væk fra f.eks. en 4G mast, desto svagere et signal vil du modtage derfra.

Hvis du på stående fod ved, at det du har nu, i hvert fald ikke fungerer, er der dog noget du kan gøre for at sikre dig ret godt for bedre dækning. Først og fremmest kan du se på hvilket selskab der står bag din dækning. Lige nu er det TDC der giver det bedste signal og under TDC er der en masse andre der har lejet sig ind for at kunne tilbyde det bedste signal.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit