Annoncørbetalt indhold

Design din egen vandflaske med logo

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Når det handler om at skabe blikfang til store events og lignende, så kan det være svært at finde den helt rigtige vinkel at tage. Der er ofte mange andre virksomheder, som konkurrerer for den samme opmærksomhed, og man er derfor ofte nødt til at tage særlige midler i brug for at skille sig ud fra mængden. Hvis du mangler det helt rigtige middel til dette, hvorfor så ikke prøve vandflasker med logo?

Merchandise med logo kan nemlig være en fantastisk måde at vinde lidt ekstra interesse fra potentielle kunder, hvor man på samme tid også får et praktisk produkt, man kan bruge. Genanvendelige vandflasker er et stort punkt i de moderne tider, hvor det handler om at minimere forbruget af plastik, og det er netop her, at disse flasker brillierer. Med et logo trykt på flasken kan man dog opnå markedsføring af sin virksomhed på samme tid, hvilket kan give nogle lækre fordele.

Sponsorer det lokale hold

En god måde at opnå lidt ekstra synlighed, og samtidig vinde noget goodwill, er ved at sponsorere de lokale sportsklubber. En fantastisk måde at gøre dette på kunne nemlig være med vandflasker med virksomhedens logo. På denne måde får medlemmerne en fantastisk vandflaske, som de netop har brug for til deres sport og aktiviteter, og din virksomhed får en smule synlighed hver eneste gang, medlemmerne har brug for noget at drikke. Det kan desuden også give en fordel i lokalområdet, hvor man hurtigt vinder nogle points ved at sponsorere de lokale foreninger og klubber. Her kan det ofte godt betale sig at betale den lille pris det koster at få smidt sit logo på drikkedunkene.

Find den rigtige producent

Ønsker du at benytte dig af denne smarte form for markedsføring, så handler det bare om at finde den rigtige virksomhed til at hjælpe dig med at få designet og produceret flaskerne, og der er løsningen heldigvis nem at finde: Få hjælp til vand med logo hos Befree.dk. Hos dem finder du nemlig et godt udvalgt af forskellige produkter med firma-logo, og vandflasker er netop en af dem – endda i adskillige forskellige former og typer; du har selv mulighed for at byde ind med design ift. logo, men du kan naturligvis også spørge dem til råds, da de netop har en stor ekspertise indenfor området.

Så tøv ikke med at bestille vandflasker med logo; det er en fantastisk og simpel måde at få skabt synlighed omkring dit brand, på en måde, hvor det bliver set igen og igen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.