Annoncørbetalt indhold

Få mere likviditet med factoring hos AL Finans

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

For en mindre virksomhed kan det være svært at vokse sig større, og man har måske ikke så mange penge mellem hænderne. Gennem fakturabelåning eller afkøb af fakturaer, kan du nemt og hurtigt optimere din virksomheds likviditet. Hos AL Finans kan du med fakturabelåning få frigivet størstedelen af din virksomheds likviditet med det samme. Det er nemt og hurtigt.    

For mindre virksomheder kan det være vanskeligt hele tiden at vokse og samtidig forblive konkurrencedygtige ude på markedet. Mere aktivitet betyder nemlig også stigende pengebindinger, og det kan hurtigt blive en stor belastning for din virksomhed og virksomhedens likviditet. Hos AL Finans har du en god mulighed for at få mere likviditet med factoring ved enten fakturabelåning eller afkøb af faktura, og på den måde få flere penge mellem hænderne. Især virksomheder med en omsætning på 10 millioner kroner eller mere kan typisk have en fordel ved at bruge factoring. Factoring er kun relevant for virksomheder, som sælger produkter eller tilbyder ydelser til andre virksomheder (B2B). Og så er det en forudsætning, at du fakturerer dine kunder, når enten produktet eller ydelsen er leveret.

Optimer virksomhedens likviditet nemt og hurtigt

Din virksomheds fakturaer belånes, hvilket frigiver likviditet. Den likviditet kan du i stedet bruge på at forsøge at vækste. Du sender bare virksomhedens fakturaer til dine kunder med en kopi til AL Finans, og du vil hurtigt efterfølgende modtage den aftalte finansiering. Det er nemt og hurtigt at være kunde hos AL Finans. Typisk får du udbetalt 80 procent af fakturabeløbet inkl. moms samme dag eller på den første arbejdsdag. På den måde kan du med factoring frigive og sikre dig en højere likviditet.

Klik forbi AL Finans og læs nærmere om dine mange muligheder. AL Finans følger desuden op på eventuelle manglende betalinger, og sørger også for at registrere og bogføre indbetalinger. Når fakturaen så er betalt, bliver det resterende beløb overført til din virksomhed.

Sæt fokus på virksomhedens drift og udvikling

Fakturabelåning er desuden en debitorservice. Få AL Finans til at stå for hele virksomhedens debitorbogholderi og håndtering af indbetalings- og rykkerprocedurer i forhold til kunderne. Sådan en outsourcing giver mulighed for at frigive en masse interne ressourcer i din virksomhed til blandt andet drift og udvikling. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt factoring er relevant for dig og din virksomhed, kan du altid kontakte AL Finans til en uforpligtende og gratis samtale, der kan klarlægge dine specifikke ønsker og behov.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.