Annoncørbetalt indhold

Find dit nye herreur ved Anytime Brovst

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Ure er et mere praktisk smykke, der udelukkende har den funktion at vise, hvad klokken er. Men foruden et ur skal være funktionelt, er det for de fleste også en accessorie. Det er ingen undtagelse, når det kommer til herreure.


Indenfor ure til herre findes et stort udvalg, der varierer i alt fra mærke, modeller, stil og meget mere. Herreuret kan næsten siges at være det primære “smykke” eller tilbehør for en mand. Et herreur kan derfor sige meget om den gængse mand.


Ure til herre er ikke mindst et populært tilbehør i sig selv, men også den perfekte gave til manden der har alt. Ved Anytime Brovst finder du et stort udvalg i herreure i forskellige stilarter, modeller og mærker, der kan matche enhver præference, anledning eller personlig stil.


Festina herreur: til den kvalitetsbevidste mand

Med et herreur fra Festina får du et ur i høj kvalitet. Festina har gennem tiden udviklet alt fra traditionelle ure i titan eller guld til mere funktionelle sportsure. De senere år har Festina dog gjort sig særlig bemærket med sine limited edition og special edition ure, der hvert år udgives i forbindelse med Festinas forkærlighed til cykelsporten.


Inden for Festina ure til mænd kommer du derfor ikke uden om høj kvalitet, gerne med et sportigt, funktionelt og ikke mindst særligt udtryk.


Daniel Wellington: Et stilrent design til enhver smag 

Urene fra Daniel Wellington har opnået stor popularitet med stilrene og tidløse designs - her er Daniel Wellingtons herreure ingen undtagelse. Urene til herre, såvel som kvinder, bærer præg af vintage og rene linjer, der i en kombination skaber et unikt design.


Med Daniel Wellington ure til mænd er derfor til manden, der sætter pris på et stilrent design, men samtidig ikke er bange for at vække opmærksomhed med en farverig urrem.


Jaguar herreur: Vovet design og schweizisk håndværk 

Fælles for de schweiziske Jaguar ure er top kvalitet indenfor håndværket. Herreurene er spækket med fede detaljer, der giver associationer til den velkendte James Bond. Det er både i forhold til stilen og det samlede udtryk af Jaguarurene, men også fordi urene er i slidstærkt materiale og høj kvalitet, som gør, at et Jaguar ur holder mange år frem.


Med Jaguar herreure får du både et lækkert design og høj kvalitet. Find dit nye Jaguar herreur i Anytime Brovst.


Nordjysk forhandler af herreure

Besøg Anytime Brovst i Nordjylland og find dit nye herreur - eller den perfekte gave til manden, der har alt. Her finder du et alsidigt sortiment inden for højkvalitets ure i moderigtige og stilrene designs.


Er du ikke bosiddende i Nordjylland? Eller har du ikke mulighed for at besøge den fysiske butik, finder du også Anytime Brovsts store udvalg i herreure online på deres hjemmeside.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • PR-foto credit