Annoncørbetalt indhold

Hvordan virker et selvoppusteligt liggeunderlag?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Når sommeren og de varme måneder begynder at melde deres ankomst, så er det ved at være tid til at komme ud i det fri igen. Vi snakker alt fra camping, teltture og endda overlevelsesture, hvor man virkelig får oplevet den smukke natur, og man kommer væk fra alle de gængse dagligdagsting, som arbejde, skole, og alt det der. Det er en befriende fornemmelse, og for mange er det blandt årets højdepunkter.

Men når man skal på en tur ud i det fri, så handler det jo om at have udstyret i orden, for at gøre oplevelsen lidt bedre. Der er mange ting at holde styr på, men nogle af de vigtigste ting er dem, som sikrer en god søvn; for med en dårlig nattesøvn bliver den efterfølgende dag også dårligere, og man vil måske ikke helt få den ønskede glæde og oplevelse ud af turen. Der er derfor en god ide at have det helt rigtige underlag at sove på.

Det helt rigtige liggeunderlag

Et godt liggeunderlag er en fundament for god nattesøvn, og det er derfor en god ide at vælge et lækkert, oppusteligt liggeunderlagt, så du kommer væk fra den kolde jord, og at du får noget mere blødt at ligge på, som bedre kan passe til kroppen. Et skumunderlag, som bare rulles ud, kan bruges i en nødsituation, men det kan på ingen måde måle sig med den oppustelige slags – det eneste problem er bare, at man så skal bøvle med at puste det op, hvor man kan bruge det. Eller skal man?

Det behøver du faktisk ikke!

Et selvoppusteligt liggeunderlag er nemlig den mest fantastiske måde at garantere en lækker nattesøvn, når man er på tur. Du får nemlig den lækre komfort fra et normalt oppusteligt liggeunderlag, men du slipper for at det trælse arbejde for at få det pustet op.

Denne type underlag fungerer ved, at du blot ruller det ud, som normalt, hvorefter du åbner en ventil. Når denne åbnes begynder liggeunderlaget nemlig selv at trække luft ind, så det automatisk pustes op. Du kan være ude for, at du lige skal puste den sidste smule i selv, men ellers foregår det hele automatisk. Under transporten er den tom for luft, hvor den fylder ekstremt lidt. Læs mere om selvoppustelige liggeunderlag her, så du kan blive klogere på de mange fordele, og finde den helt rigtige model til din næste tur.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.