Annoncørbetalt indhold

Miljøvenlige printere til erhverv med ny varmefri teknologi fra Epson

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Det er vigtigere end nogensinde, at vi gør, hvad vi kan, for at beskytte miljøet – og der er mange steder i vores dagligdag, hvor vi kan forbedre dette en smule. Et af de punkter, folk sjældent tænker på er ved printere; der er naturligvis stort fokus på at bruge mindre papir, men selve printeren bliver sjældent inddraget i tankerne, når man snakker miljøvenlighed.

Printere har altid været en nødvendighed i mange virksomheder, og det er sjældent noget, man tænker særlig meget over, så længe den man har stadig virker. Dette er formentligt gældende i mange af landets virksomheder, hvor man blot bruger almindelige erhvervsprintere, fordi producenterne ikke har gjort sig de store tanker om at gøre produkterne bedre for miljøet.

Det har Epson dog valgt at ændre på, og de har taget kampen op for at gøre printerne mere moderne og tilpasset til de problemstillinger, vi oplever i dag.

Ved Epson har man nemlig valgt at udvikle på printerne for at gøre dem markant mere miljøvenlige, og det er noget, der faktisk kan mærkes, når man tænker på, hvor mange printere deres bruges ude i landets virksomheder.

Spar miljøet

Med de miljøvenlige printere kan man faktisk skære ret markant ned på den belastning, der påføres naturen, men der er flere fordele at hente. Epson har designet deres printere med op til 96% færre dele; det minimerer behovet for produktion, men færre dele betyder også færre ting, som kan gå i stykker – og det resulterer faktisk i en printer med markant mindre vedligehold, hvilket vil være til alles fordel!

Foruden det lavere behov for dele til produktion, så kan man faktisk også opnå et energiforbrug som er 83% mindre end ved mange laserprintere, og en meget mere begrænset udledning af CO2. Det er en fantastisk måde at gøre lidt mere for miljøet; og du skal ikke være bange for, at du får et ringere produkt. Der er nemlig tale om nogle yderst moderne og fantastiske modeller.

Find den rigtige printer til virksomheden

Har du en virksomhed, som alligevel nok trænger til en ny printer, eller ønsker I blot at gøre mest muligt for at beskytte miljøet? Så er der ikke en bedre løsning end af finde den helt rigtige printer til netop denne situation. Se de nye miljøvenlige printere til erhverv fra Epson her, så I allerede med det samme kan få løst printersituationen i jeres virksomhed. Der er stor forskel på de printere der eksistere derude, og kvaliteten af deres udprints, så der er ingen grund til ikke at undersøge de forskellige muligheder.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.