Annoncørbetalt indhold

Mobilabonnement med streaming vinder frem

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af mobil-daekning.dk.

Flere forskellige mobilselskaber er begyndt, at tilbyde et mobilabonnement med andet inkluderet end blot mobiltale og mobildata, nu kan du også få streaming med i dit abonnement.

Få Netflix inkluderet i dit mobilabonnement

Netflix har behov for at få deres streamingtjeneste udbredt i Danamrk og derfor har de lavet samarbejder med flere mobilselskaber om at inkludere deres service i et samlet abonnement til ekstra god rabatpris, så det giver emning for kunderne.

Du får med andre ord Netflix med til en særligt lav pris, så det samlet set bliver ensuper god pakke kontra mobilabonnement for sig selv og Netflix for sig selv. Det er med andre ord Win/win hvis du alligevel ville købe Netflix. Der findes ogs åflere andre forskellige streaming tjenester som har sat sig sammen med mobilabonnementerne, for at brede sig længere ud til deres kunder. Så du kan med fordel undersøge hvilke på markedet der findes derude, som tilbyder en eller anden form for streaming tjeneste.

Mobilabonnement inkluderet streaming

Det er ikke kun Netflix, der har set lyset og lavet aftaler med de danske mobilselskaber, alle de mest populærer streamingstjenester er begyndt at komme med ind over.

Et rigtig godt eksempel er Telmore, der i mange år har være på forkandt med udviklingen og har tilbudt flere forskellige abonnemenmter med streaming inkluderet.

De var ”first mover” på området og nu er de andre så småt begyndt, at komme med på ideen.

Men det kommer ikke tæt p Telmore, her får du de vildeste pakker -og det er fordi de har abrjdet med området i mange år.

Du kan få en pakke med stort set alle de poplære streamingtjenester og fri tale / fri data til 500 kroner.

Du sparer et helt vildt beløb (det bliver meget om året) sammenlignet med at købe mobilabonnementet ved Yousee og hver streamingtjeneste for sig.

Flere mobilselskaber melder sig i kampen

Efter Telmore har arbejdet med konceptet i flre år, er andre mobilselskaber begyndt, at se nærmere på om de også kan få kunde rind ved at benytte samme koncept.

Oister er f.eks. med og CBB er også kommet ind i kampen.

De har begge valgt at begynde småt og se hvordan markedet reagerer. Der er ingen tvivl om at det bliver spændende at følge markedet indenfor de kommende år, og se hvad der kommer til at ske med priserne. Men vi kan godt forvente at det ikke bliver meget billigere, for indtjeningen fra mobilabonnementer er så lave at der ikke er mulighed for at skære mere af prisen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit