Annoncørbetalt indhold

Ørnberg Vin - Prisvindende vin fra Sjællands Odde

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Hvis du interesserer dig for vin, så ved du nok, at det handler om at finde den helt rigtige type og kvalitet, og der er så mange forskellige varianter, som alle minder om hinanden, men alligevel adskiller sig på den ene eller anden måde. Måske har du en særlig præference for vinens land – nogle foretrækker klassisk fransk vin, hvor andre måske er mere til italiensk eller spansk, som har samme sydlandscharme, men nogle lidt andre specialiteter – eller måske er du til amerikansk, australsk eller noget helt andet. Men hvis ikke du allerede har prøvet det, så er det måske på tide at kaste sig ud i dansk vin?

Med Ørnberg vin får du nemlig en vin i topklasse, som faktisk er produceret i Danmark. Du tænker nok ikke, at Danmark er det helt store vinland, men det betyder ikke, at man ikke kan finde en fantastisk vin produceret i vores eget lille land, for det kan du netop. Og den er god!

Ørnberg vin

Ørnberg vin er produceret på Sjællands Odde, hvor de helt særlige forhold med vind og geologi netop giver en fantastisk smag, som virkelig skinner igennem ved Ørnberg vinen. Den er lavet på en særlig sort, Solaris, som netop er særdeles egnet til det klima, vi har i Danmark. Det er ikke et tilfælde, at vinen høster priser rundt om i landet, hvor flere af deres vine har været kåret som Danmarks bedste. Og vinkredsene er også vilde med den, fordi den har et unikt præg og en fantastisk kvalitet.

Ofte udsolgt

Der er dog et problem med Ørnberg vin – og det er, at den simpelthen er så populær. Adskillige restauranter står nærmest i kø for at købe dem til servering, og det kan derfor i mange tilfælde faktisk være svært at få anskaffet sig en flaske, fordi produktion ikke altid kan følge med til det – som netop bør være tilfældet med en lidt eksklusiv kvalitetsvin.

Men frygt ikke – det er muligt at skaffe dem til almindelige personer også. Nogle butikker får dem nemlig, så de kan sælge dem, og hvis du ønsker at prøve denne fantastiske vin fra vores eget lille land, så handler det bare om at finde en af disse butikker. Ørnberg vin kan købes online her, hos Beershoppen, som netop forhandler den lækre vin, fordi de selv er absolut betaget af den lækre, Sjællandske vin – så køb den inden de løber tør.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.