Annoncørbetalt indhold

Sådan indretter du en moderne spisestue

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Er du ved at indrette din spisestue, så kan det være svært at vælge de rigtige møbler. For hvilket spisebord og spisebordstole skal du vælge? Og hvilke møbler skal der ellers være i rummet?

Valg af spisebord til spisestuen

Når du skal vælge dit spisebord, så er det vigtigt at finde ud af, hvor stort det skal være, og hvilken form det skal have. Skal der være plads til få personer rundt om spisebordet, så kan det være oplagt med et lille rundt bord. Det fylder ikke meget i rummet, og det er nemt at komme rundt om. Skal der være plads til mange personer, skal man gå med et aflangt spisebord, gerne på over 200 cm i længden. Et moderne valg vil være et spisebord i træ. Det er både holdbart og i lyse farver, som giver et meget naturligt lys i spisestuen. Det kan f.eks. også være med udtræk, hvis man ønsker at kunne gøre plads til ekstra personer rundt om bordet.

Praktiske spisebordsstole til spisestuen

Når du har valgt et spisebord, er det vigtigt at vælge nogle spisebordsstole, som passer til, og som er behagelige at sidde på. Spisebordsstole kan fås både med armlæn, ryglæn og stof- eller lædersæde. Det er klart, at man får den mest behagelige spisebordsstol, hvis den har både ryglæn, armlæn og at både ryglæn og sæde er betrukket. Dog kan armlæn være en ulempe, hvis man f.eks. ikke har så meget plads i spisestuen, da det hurtigt optager en del plads og kan være besværligt at komme forbi. Et materiale som er vundet meget frem de senere år er velour. Det er et flot og ofte farverigt materiale, som vil passe smukt sammen med et spisebord i træ. Velour er også behageligt at sidde på og er forholdsvist slidstærkt, så det kan holde i mange år frem.

Opbevaringsmøbler til spisestuen

Udover et spisebord og spisebordsstole er der ofte plads til et enkelt møbel eller to mere i spisestuen. Her er det oplagt at vælge et opbevaringsmøbel, som giver plads til tallerkener, glas, skåle, fade m.m. Et meget moderne valg er et vitrineskab. De er blevet meget populære i de danske hjem. Det er der flere grunde til, for de er nemlig både praktiske og smukke. Et vitrineskab har typisk glaslåger, som sikrer, at der er dejligt med lys i spisestuen. Det har førhen været populært med store skabe, hvor man kunne gemme en masse ting væk. Det fylder dog meget og gør rummet mørkt. Med et vitrineskab får du en masse lys og luft i rummet. Derudover kan du kigge igennem glaslågerne, så du nemt kan finde det, du skal bruge i skabet. Du har også mulighed for at have et par pynteting stående i skabet, som kan ses udefra. Et vitrineskab er stadig praktisk, da du kan have mange ting opbevaret i det. Der er typisk også skuffer og lukkede rum, hvor du kan gemme de ting væk, som du ikke ønsker, at gæsterne skal se.

Pyntning af spisestuen

Når du har møblerne på plads, kan du også dekorere resten af rummet. Det kan f.eks. være at male den ene væg i anden anden farve. Det er blevet meget moderne ikke blot at have hvide væg, men have et mix af farver. Det kan f.eks. være at male den ene endevæg i en grå farve. Det kan også være dekorativt at have planter stående eller hængende ned fra loftet i hjørnerne af spisestuen. Det giver lidt liv i rummet. Af lamper anbefales det at vælge nogle med lidt afdæmpet belysning. Det skaber en hyggelig og afslappende stemning.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.