Annonce
Vinderup Avis

Debutant blev kampens spiller

Kristian Kalnins fik en forrygende debut på VIKs førstehold og blev fortjent kåret som kampens spiller. Privatfoto

Vinderup: - Opstarten har været svær. Da den første turnerings kamp allerede lå den 11. august måtte vi starte allerede i uge 30 med træningen og på grund af ferie har det været svært at samle folk til træning og kampe og derfor umuligt at spille folk sammen og i form.

Konstaterer VIK-træner Allan Nielsen, der også har mistet en håndfuld spillere i sommer pausen på grund af uddannelse, udstationering m.m. og kun fået en enkelt ny spiller til klubben.

Alligevel har klubben fået en fantastisk start på sæsonens første turnerings kampe. Serie 5 ligger på en delt 1. plads efter to sejre i deres to første kampe og serie 2 er ligeledes på en delt 1. plads med en uafgjort 2-2 mod Hurup i første spille runde og en flot 4-3 hjemmesejr over serie 1 nedrykkerne fra Højslev St. i anden spille runde.

- Det er to af de hold, som vi forventer blir puljens tophold, da Hurup har spillet med om oprykning nu i to sæsoner i træk. Og Højslev St. er nedrykker efter mange år i serie 1 og trænes af tidligere superliga spiller Christoffer Poulsen, fortæller træneren.

Målsætningen for sæsonen er at spille med i toppen for begge senior hold, og være mange til træning.

- Og med den flotte start vi har fået kan vi foreløbig sætte flueben ved at spille med i toppen. Det kniber desværre mere med opbakningen til træning, men det håber vi bli'r bedre nu sommerferien er slut, siger Allan Nielsen.

Mod Højslev St. fik nytilkomne 22 årige Kristian Kalnins debut, og hvilken debut han fik. Han kom på banen med godt en halv time igen, da VIK var bagud 1-3, og så Kasper Boll Jensen blive nedlagt ulovligt i feltet. Dan Stisen eksekverede sikkert på straffesparket og reducerede til 2-3.

- Minuttet efter lynede Kristian så for første gang, da han sendte et skud afsted fra kanten af feltet som sad helt oppe i fjerneste målhjørne. Et fantastisk mål og dermed udligning til 3-3. Og kun syv minutter senere brød Kristian igennem Højslevs forsvar og prikkede bolden forbi Højslevs målmand til 4-3 som blev kampens resultat og Kristian blev efterfølgende kåret som kampens spiller bl.a. for sine sejrsgivende mål, fortæller Allan Nielsen.

Næste kamp for serie 2 er onsdag mod Borbjerg på udebane, mens serie 5 tager imod Mejdal på hjemmebane på lørdag, hvor serie 2 også skal spille hjemme mod SHN Ulfborg.

Så er efterårssæsonen i gang. PR-foto
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce