Annonce
Vinderup Avis

Ingeborg og Rebekka klarer byfesten igen

Ingeborg Kattenhøj og Rebekka Schmidt Madsen er for andet år i træk tovholdere på sommerfesten i Ryde. Arkivfoto: Lars Rask Vendelbjerg

Ryde: De to 17-årige piger Ingeborg Kattenhøj og Rebekka Schmidt Madsen fik sidste år genoplivet byfesten i Ryde efter et par år uden årlige sommerfest. Og det lå næsten i kortene, at de også skulle arrangere i år.

- Hvis der skal ske noget, er det jo nok os. Vi gik i gang allerede i maj med at booke festteltet og hoppeborgen. Der er utroligt mange ting at holde styr på, og mange folk, vi lige skal have prikket til, siger Rebekka, der netop er gået i gang med 2. HTX i Holstebro, hvor Ingeborg går på almen gymnasium.

Byfesten kører efter samme koncept som sidste år, men dog med et par nyskabelser. Et cykelsponsorløb torsdag har hægtet sig på den lokale byfest, og det er arrangørerne meget begejstrede for.

- Det er helt vildt dejligt og fint, at der skabes midler til mere aktivitet i lokalområdet, siger Rebekka.

Lørdag lægges ud med kaffe og rundstykker i festteltet efterfulgt af familiebanko. En af de lokale ildsjæle har haft stor succes med at skaffe gode gevinster.

Senere spilles høvdingebold, og ungdomsforeningen afprøver et nyt bowl-koncept.

Om aftenen tændes grillen, så familierne kan stege det medbragte kød, spejderne sørger for pandekagebagning, og teenklubben arrangerer aftenløb.

- Der er også gang i pølsevognen og lagt op til hygge, fortæller Rebekka Schmidt Madsen.

Søndag er der høstgudstjeneste i præstegårdshaven efterfulgt af en let kirkefrokost, som menighedsrådet står for. Om eftermiddagen er der gadefodbold og kaffebord med kager leveret af lokale kagebagere.

Igen søndag aften er der fællesspisning.

- Her får vi maden udefra, så det er nemt for familien, forklarer Rebekka.

Og tilføjer, at de veninder også er klar til at arrangere næste års byfest.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce