Annonce
Vinderup Avis

Julemarked tilbyder pusterum ved Open by night

Et glimt fra sidste års julemarked, der samlede omkring 400 gæster. PR-foto

Vinderup: Traditionen tro afholder KFUM og KFUK julemarked som en del af Open By night fredag.

- Som forening sætter vi en ære i at holde julemarkedet. Vi synes, det er med til at samle byen og give ekstra liv til forretningernes open-by-night. Julemarkedet giver mulighed for at mødes og hygge sig en stund. Nogle kommer forbi en kort tid, mens andre bliver i længere tid, fortæller Karen Kaag.

Tanken er at skabe nogle rammer, hvor gæsterne kan få en afslapningsstund, midt i den ellers tit så fortravlede juletid.

- Der er en lille cafe til julemarkedet, så hvis gæsterne er lækkersultne i løbet af eftermiddagen, kan de fx købe et stykke kringle eller en portion ris ala mande. Til aften udbyder cafeen et par lune retter, som passer godt til både juletiden og børnefamilierne, fortæller hun om julemarkedet i kirke- og kulturhuset, der sidste år samlede 400 gæster.

I KFUM og KFUK står man sammen om at lave julemarkedet. Et udvalg står for koordineringen, men nærmest alle i foreningen hjælper og støtter op om arrangementet. Julemarkedet er efterhånden blevet et af årets højdepunkter for foreningen.

- Det giver masser af energi, at kunne gøre noget godt for byen. At have et arbejdsfællesskab blandt medlemmerne er også en fornøjelse, som gør sammenholdet i foreningen endnu større, mener Karen Kaag.

Der er igen en meget stor tombola, og dekorationsboden er fuld af flotte dekorationer og kranse. Som et ekstra trækplaster har SuperBrugsen sponsoreret en hel indkøbsvogn fuld af skønne varer, som julemarkedets gæster kan forsøge at vinde.

Der er mange fine gevinster på spil i tombolaen, lover arrangørerne.
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce