Annonce
Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Se med på Facebook: Byens butikker fejrer kærligheden med live-shopping

Aabenraa: Søndag den 14. februar er det ikke kun fastelavn. Det er også Valentins Dag - "de elskendes helligdag", hvor par giver hinanden blomster, chokolade eller gaver.

Ugeavisen Aabenraa

Nye toiletter og vinterbadefaciliteter på Sønderstrand

AABENRAA: Vinterbadere på Sønderstrand i Aabenraa må ikke bare trodse kulden, men også dårlige omklædningsforhold. Og samtidig er toiletfaciliteterne på stranden generelt utidssvarende.

Ugeavisen Aabenraa

Jakobs inbox er fyldt med positive beskeder efter X Factor: Det giver noget til selvtilliden

Rødekro: Da han sad i én af de fem varme stole, vidste han godt, at hans dage som deltager i X Factor sandsynligvis var talte.

Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Filialdirektør bliver partner i mæglervirksomhed

Aabenraa: Morten Rask Koch Dahl er tiltrådt som partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aabenraa den 1. februar 2021. Han har mere end 22 års erfaring fra den finansielle sektor, senest som filialdirektør i Nordea Aabenraa og Sønderborg.

Ugeavisen Aabenraa

Anja var igen med til at føre landsholdet til VM-sejr:  Jeg vil hele tiden blive bedre

Aabenraa/Cairo: Søndag aften kunne fysioterapeut Anja David Greve hoppe og danse af glæde på halgulvet sammen med landsholdet i herrehåndbold, mens guldkonfettien regnede ned over dem for at fejre, at de som kun den fjerde nation i verden havde formået at genvinde verdensmesterskabet.

Ugeavisen Aabenraa

Plader ligger hulter til bulter på testcenter-p-plads

RØDEKRO: Der er tryk på testcentret i Rødekro, hvor der både vaccineres og testes for covid-19. Det betyder en lind strøm af biler ind og ud, og Sygehus Sønderjylland har gjort et ekstra parkeringsareal klar for at få plads til alle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce