Annonce
Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Flere ringriderforeninger får penge fra Aabenraa

AABENRAA: Amtsringriderforeningen i Aabenraa måtte først i denne måned aflyse selve ringridningen, som foreningen ellers havde planlagt at gennemføre, selv om 125 års jubilæumsfesten måtte aflyses på grund af corona.

Ugeavisen Aabenraa

Borgmester vil ikke kede dronningen med historiske detaljer: Hun skal høre, hvordan det er at være sønderjyde med stort S

Aabenraa: Hvordan er det at være sønderjyde med stort S, og hvordan påvirker Sønderjyllands specielle historie egentlig de borgere, der bor i landsdelen?

Ugeavisen Aabenraa

Fem kvarter med oplevelser og pusterum: Det skal dronningen opleve i Aabenraa

Sidste sommer var det 100 år siden, at Christian X stadfæstede den lov, der indlemmede Sønderjylland i Danmark. Genforeningen var et resultat af en folkeafstemning, hvor et flertal af befolkningen i Nordslesvig stemte sig hjem til Danmark efter at have været under tysk styre i 56 år.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Maja og Amalie vil åbne virksomheders øjne for arbejdsglædens betydning: Færre sygedage, mindre stress og mere vækst

Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Spærret indtil august: Derfor er der to store vejarbejder i gang på samme tid i centrum af Aabenraa

Aabenraa: Hvis du kører i bil i denne tid, kan du ikke undgå at møde afspærringer og omkørselsskilte. To centrale veje - Løgumklostervej og Møllemærsk - er nemlig spærret enten helt eller delvist på grund af et større arbejde i jorden under vejene, og det giver udfordringer for bilisterne, som skal finde alternative ruter gennem byen.

Ugeavisen Aabenraa

Efter syvårig pige blev kørt ned: Derfor er der ikke skolepatrulje i stort kryds

Aabenraa: Efter en syvårig pige tirsdag i sidste uge blev kørt ned af en bil på Tøndervej, da hun var på vej i skole, har der rejst sig en mindre debat på Facebook om sikkerheden for børn på vej til Aabenraa største skole Kongehøjskolen. Den syvårige pige kom lettere til skade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Aabenraa

I Aabenraa får du nej til planlagt kejsersnit uden medicinsk grund: Samtaler giver tryghed og halverer antallet af planlagte kejsersnit

Annonce
Annonce