Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Ønskebørn tager kampen op: Åbner drive-in under nedlukning

Indehaverne af Ønskebørn i Aabenraa, Vibeke Knudsen og Søren Andersen Knudsen, har åbnet en drive-in. Arkivfoto: Timo Battefeld
Forretningen Ønskebørn har etableret en drive-in som modsvar til nedlukningen.
Annonce

Aabenraa: Kreativiteten er høj hos mange af de forretninger, der er tvunget til at holde lukket på grund af corona-virussen.

Det gælder blandt andet hos børneudstyrs-forretningen Ønskebørn i Aabenraa. Her har man ganske enkelt valgt at kopiere mange fastfood-restauranter og tilbyder kunderne drive-in.

- Da vi ikke må lukke kunder ind i butikken, blev vi nødt til at finde på noget andet, siger Vibeke Knudsen, der sammen med sin mand er indehaver af Ønskebørn.

Derfor blev der tænkt ud af boksen, og løsningen blev en drive-in.

- Det skulle være trygt og sikkert, og det bedste ville være, at kunderne kunne blive i deres bil. Derfor lavede vi en drive-in, og kunderne kan køre hele vejen rundt om bygningen, og de skal ikke forlade deres bil, siger Vibeke Knudsen.

Kunderne booker varerne via Ønskebørns forskellige platforme.

Annonce

Slipper for butikstyve

Ønskebørn i Aabenraa startede op med deres drive-in den 28. december, men salget kan på ingen måde sammenlignes med, hvad der normalt bliver solgt i butikken, når den er åben.

- Det er ikke en god forretning, og vi kommer aldrig op på et normalt salg på den her måde, men vi sikrer, at folk får det, de har brug for. Det handler om at hjælpe kunderne, siger Vibeke Knudsen.


Det skulle være trygt og sikkert, og det bedste ville være, at kunderne kunne blive i deres bil.

Vibeke Knudsen, indehaver af Ønskebørn


Ønskebørn har også som en del andre forretninger valgt af og til at gå live på Facebook, hvor de præsenterer deres forskellige varer. Efterfølgende kan dem, der har set med, så afgive deres bestillinger.

Selv om nedlukningen ikke er behagelig for en forretning som Ønskebørn, så forsøger indhaverne at holde dampen oppe, og Vibeke Knudsen har også fået øje på et lille lys i mørket.

- Det eneste positive er, at vi lige nu ikke er udsat for butikstyveri, som vi ellers er hårdt plaget af. Det styrker bundlinjen, siger Vibeke Knudsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce