Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Aabenraa'er bliver landsholdets nye fysioterapeut

Anja David Greve, som er født og opvokset i Aabenraa, er blevet håndplukket til posten som ny fysioterapeut på herrelandsholdet i håndbold.
Annonce

Aabenraa/Odense: Når de danske håndboldherrer fremover trækker i landsholdsdragten er det med Anja David Greve på bænken. Den snart 40-årige fysioterapeut, som er vokset op i Aabenraa, blev i sidste uge præsenteret som landsholdets nye fysioterapeut.

- Det er sådan en chance, man er nødt til at gribe. Så må vi se, hvordan det går, siger Anja David Greve, som efter endt studentereksamen i Aabenraa rejste til Odense for at læse idræt og siden blev fysioterapeut.

Her kom hun under Lisa Thomeys vinger. Thomey var blandt andet tilknyttet GOG's sundhedsstab, og sådan fik Greve stille og roligt håndbolden ind under huden.

- Så det var lidt tilfældigt, det blev håndbold, men nu har jeg fået et rigtigt stort netværk, siger den sønderjyske fysioterapeut, der via sin klinik er fast tilknyttet GOG, HC Odense og DHG Håndbold.

Hun tiltræder sit nye landsholdsjob den 1. juni og afløser Peter Poulsen, som har været ansat i 21 år.

Anja David Greve har fortsat sin far, Jørgen Greve, i Aabenraa, mens hendes mor for et par år siden flyttede til Odense, hvor også lillesøster Lisbet bor med sin familie

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce