Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Genner holder Stafet For Livet i miniformat

Ved Stafet For Livet på Høje Kolstrup i Aabenraa er der tradition for at holde en lysceremoni for dem, der har mistet livet til kræft. Arkivfoto: Poul F. Skøtt.
På grund af risikoen for smitte med coronavirus er Stafet For Livet aflyst i både Haderslev, Aabenraa og Bov. Men i Genner er der landsbystafet, og her er der plads til flere deltagere.
Annonce

GENNER: Den 12. september er der mulighed for at få lidt motion og gøre en god gerning på én gang. Det sker i Genner, hvor en af de faste deltagere fra Stafet For Livet i Haderslev, John Meinert Clausen, står bag en miniudgave af arrangementet.

Der er Stafet For Livet med udgangspunkt fra Gennerhallen mellem klokken 12 og 24. Deltagerne kan gå eller løbe så mange gange, de vil, ad den 1,8 kilometer lange rute rundt i Genner.

Det koster 100 kroner per voksen og 50 kroner per barn at være med, og pengene går til Kræftens Bekæmpelse, ganske som det er tilfældet med overskuddet for de store Stafet For Livet-arrangementer.

Baggrunden for begivenheden i Genner er den, at arrangørerne af det store Stafet For Livet-arrangement i Haderslev har opfordret de forskellige hold til at holde en miniudgave hjemme hos sig selv. John Meinert Clausen har valgt i stedet at holde stafetten i Genner by, og han håber, at landsbyens beboere bakker op.

- Der er ikke så mange, der har meldt sig endnu, så vi har plads til, at flere kan være med, siger John Meinert Clausen, som de seneste fem år har været holdkaptajn for et hold med udgangspunkt i Green Forest Pipe Band.

Sækkepibeorkestret vil gå forrest på den første runde i Genner og vil også levere lidt sækkepibemusik i løbet af dagen.

Annonce

Bak op om Genner

Erik Uldall Hansen, der er en af arrangørerne bag Stafet For Livet i Aabenraa,  vil da gerne opfordre nogle af de deltagere, der plejer at være med her, til i stedet at bakke op om begivenheden i Genner.

John Meinert Clausen håber, at der også kan komme gang i lidt flere aktiviteter i Genner den 12. september, som kan skaffe penge til Kræftens Bekæmpelse.

- Jeg vil gerne opfordre Genner-borgere til at deltage eller lave boder eller andre aktiviteter langs ruten eller på pladsen ved Genner Hallen, skriver han i bladet Genner Nyt.

Der er også mulighed for at støtte arrangementet som sponsor.

Man kan melde sig til via Stafet For Livet i Haderslevs hjemmeside.


Der er ikke så mange, der har meldt sig endnu, så vi har plads til, at flere kan være med.

John Meinert Clausen, holdleder for Team Green Forest Pipe Band against Cancer
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce