Annonce
Ugeavisen Aabenraa

- Jeg skal ikke være den nye Gugge

34-årige Kasper Faltz synes, det er meget specielt at overtage det sted, hvor han selv har gået i byen, siden han var 18 år. Men han glæder sig til at lave det om til sit eget sted med hjælp fra den snart tidligere ejer Jens Gunnar "Gugge" Diers. Foto: Timo Battefeld
34-årige Kasper Faltz vender med flytningen til Rådhusgade tilbage til den branche, som han forlod for tre år siden for familiens skyld. Konceptet bliver ændret og noget andet end det, der er i byen i forvejen.
Annonce

Aabenraa: Han er selv kommet på Nelson, siden han var 18 år, og derfor er det også specielt for 34-årige Kasper Faltz at overtage det kendte gå-i-byen sted og restaurant og lukke det nattested, som Nelson er kendt for at være.

- Det er meget specielt at overtage det og lidt mærkeligt for mig at pille ved det, og derfor vil jeg også lave det om til mit eget sted. Jeg skal ikke være den nye Gugge, men en lille smule Gugge-ånd kunne jeg godt tænke mig at beholde, forklarer Kasper Faltz.

For tre år siden solgte han sin del af Café Storm til sin partner gennem otte, Stefan Reimers, og købte i stedet Vin og Gastro for at få mere tid til sin familie. Dengang var hans to piger helt små og kunne ikke altid forstå, at far ikke var hjemme om aftenen til at sige godnat til dem. Nu er de blevet større, og Kasper Faltz's savn til restaurationsbranchen er vokset gennem årene, og da muligheden for at overtage Nelson kom, kunne han godt se mulighederne efter et stykke tid.

- Jeg havde slet ikke set Nelson som en mulighed, og jeg kunne heller ikke se det lige, da Gugge nævnede det første gang, for nattedelen skræmte mig. Men da Gugge allerede to dage efter tog fat i mig igen, begyndte jeg at tænke mere alvorligt på det, og så kunne jeg godt se, at her kunne jeg få butikken med. Vi blev også hurtigt enige om, at der skulle ske noget helt nyt her, og derfor bliver der også noget helt andet, da det er vigtigt, jeg skiller mig ud, pointerer Kasper Faltz.

Vin og Gastro åbner på Rådhusgade 5 den 1. april.

Blå bog

  • 32 år, født og opvokset i Aabenraa.
  • Gift med Manuela, som han har døtrene fem-årige Lucia og Saga på tre år med.
  • Kasper kom ind i restaurationsbranchen som 15-årig, da han kom i lære som kok på Restaurant Royal.
  • Herfra gik turen til Restaurant Knapp, hvor han blev udlært tjener og fik interessen for vin. Han blev på Knapp et par år efter sin elevtid.
  • Herefter kom han til Hotel Baltic i Høruphav.
  • Siden han var 13 år, har han kendt Stefan Reimers, og de blev enige om at købe Delikatessen på Rådhusgade sammen.
  • Den havde de i 3,5 år, inden de valgte at sælge og købe Café Storm i stedet for.
  • Efter otte år som kompagnoner skiltes Stefan Reimers og Kasper Faltz som gode venner, og Kasper købte Vin & Gastro i 2017.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce