Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Leverandør forsinkede åbning: Nu er byens nye restaurant åbnet

Kokken Daniel Greve, siddende, fra Aabenraa åbner sammen med John Olesen fra Colosseum i Sønderborg Restaurant Bloom i Redergaarden onsdag den 26. august. Privatfoto
En måned senere end forventet åbnede byens nye restaurant i sidste uge. Daniel Greve og John Olesen glædede sig til endelig at vise Restaurant Bloom frem og få prøvet deres koncept af hos gæsterne.
Annonce

Aabenraa: Først var der coronavirussen og ventetid på tilladelser, og da Daniel Greve og John Olesen endelig kunne melde en åbning af deres nye fælles restaurant i Redergaarden ud, blev åbningen forsinket af en leverandør, som ikke kunne levere det bestilte køkken som aftalt.

I sidste uge kom køkkenet endelig på plads, og Restaurant Bloom åbnede dørene onsdag den 26. august.

- Det har været en rigtig træls ventetid, for restauranten har stået klar i en måned. Det positive er, at vi har haft mere tid til at andre ting som for eksempel at få gårdhaven gjort mere hyggelig, fortæller Daniel Greve, som glæder sig meget til at vende tilbage til sin by Aabenraa og åbne sin egen restaurant igen.

- Jeg er bysbarn, for med undtagelse af mine tre år i Grønland, så har jeg altid boet i Aabenraa. Det tror jeg betyder noget for folk, og jeg er stolt og glad for de mange positive kommentarer, vi har fået på blandt andet Facebook. Det betyder meget for mig, og jeg glæder mig til at give den en ordentlig skalle, siger han.

Daniel Greve er glad for at få muligheden for at åbne en restaurant i sin hjemby igen efter, at han for tre år siden i kun et år havde Restaurant Messen på lystbådehavnen.

- Det her er endnu bedre end sidst og et helt andet koncept end, hvad der er i byen i forvejen. Så både John og jeg er spændte på, hvad folk siger til det. Vi har kunnet mærke, at folk glæder sig til, at vi åbner. Jeg tror, de bliver overraskede, når de ser lokalet, for det er jo helt anderledes end da, der var butik her. Der er ikke så mange ting, så det er meget let og elegant, og vi har holdt stilen i de nordiske farver, forklarer han.


Det her er endnu bedre end sidst og et helt andet koncept end, hvad der er i byen i forvejen. Så både John og jeg er spændte på, hvad folk siger til det. Vi har kunnet mærke, at folk glæder sig til, at vi åbner. Jeg tror, de bliver overraskede, når de ser lokalet, for det er jo helt anderledes end da, der var butik her.

Daniel GreveDen tidligere butik i kælderen i Redergaarden er nu blevet lavet om til Restaurant Bloom. Daniel Greve, til højre, og John Olesen tror, at gæsterne vil blive overraskede over hvor let og elegant, lokalet er nu, hvor der ikke er så mange ting derinde som da, der var butik. Privatfoto

Restaurant Bloom

  • Den nye restaurant får lidt over 40 pladser i kælderen samt 20 i selskabslokalet på førstesal.
  • Restauranten vil have åbent til frokost, hvor der bliver serveret nymoderne smørrebrød.
  • Der vil være lukket om eftermiddagen, inden restauranten åbner igen om aftenen, hvor der vil være 12 retter på menukortet til samme pris.
  • Tanken med restauranten er at komme på det gastronomiske landkort, men samtidig være et sted, hvor alle føler sig tilpas.
  • Daniel Greve er 35 år og født og opvokset i Aabenraa. Han er uddannet kok på Restaurant Royal med bronze og har siden arbejdet på Hotel Hans Egede i Nuuk, været familien Clausens private kok hos Danfoss, været køkkenchef på Café Storm, og kok på den eneste trestjernede Michelin-restaurant i Danmark, Geranium i København.
  • John Olesen er uddannet tjener i begyndelsen af 80'erne, men har siden været kørelærer. For tre år siden vendte han tilbage til restaurationsbranchen, da han købte Restaurant Colosseum i Sønderborg, og nu udvider han med Restaurant Bloom i Aabenraa.
Det er her i Redergaarden i Aabenraa, at Restaurant Bloom åbner onsdag den 26. august. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce