Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Meldgaard-direktører giver ansatte hyggepakke med lokalt indhold

Receptionist Dorte Sølvbjærgs skrivebord har været fyldt med indholdet til de julehygge-pakker, som hun har pakket 700 af til alle Meldgaards ansatte. Foto: Mette Christine Schulz
Når der nu ikke må holdes hverken julefrokoster eller andre sociale julearrangementer, laver firmaet Meldgaard sin egen julehygge-pakke til sine medarbejdere. Indholdet har direktør Line Meldgaard selv været ude og vælge lokalt.
Annonce

Aabenraa: Fredag morgen fik alle godt 700 medarbejdere hos Meldgaard en overraskelse, da de mødte på arbejde.

I hovedkvarteret på Askelund lå der på alle skriveborde en rød julekuvert med et brev fra de fire direktører med en tak og en opfordring til at hygge sig med kuvertens indhold.

Piberensere til at lave nisser med, kryds- og bolle-spil, skrabejulekalender, flette-selv julehjerter og lækkerier i form af chokolade, lakrids, te og kakao var nogle af de ting, som lå i kuverten.

- Vi må få det bedste ud af disse coronatider. Derfor håber vi med denne december-hygge-pakke, at I kan finde tid til lidt ekstra hygge som familie eller med en nær ven, stod der blandt andet i brevet.

Annonce

Et socialt firma

Gaverne har ejerne af Meldgaard ikke købt samlet i en gaveportal eller et andet sted på nettet for at spare tid. Direktør Line Meldgaard har selv været ude og vælge gaverne lokalt og blandt andet fået lavet Meldgaards egen te-blanding hos Vild med te i Felsted.

- Vi vidste, hvad vi ville have i den her pakke, og samtidig kunne vi støtte lokalt. Om man spørger Kasper Faltz hos Vin og Gastro eller søger på nettet - det tager ikke meget længere tid. Men vi har da været i gang tre uger ved siden af vores normale arbejde for at få det samlet og pakket, og vores receptionist har nok brugt en uge på at pakke alle kuverterne, fortæller Line Meldgaard.

Meldgaard har også fået produceret sin egen skrabejulekalender, hvor der blandt andet er en præmie fra det lokale urfirma Bering Time og gavekort til Dansk Supermarked. Foto: Mette Christine Schulz

Det er de aflyste juletræsfester, julefrokoster og juleafslutning, som er baggrunden for, at Meldgaard-medarbejderne får en ekstra gave i år.

- Vi er et socialt firma, så det er lidt tamt i år, men sådan er det jo. Vi plejer at rejse rundt og holde julefrokoster med de ansatte alle steder i landet, og vi måtte derfor finde på noget andet i år. Nu kan vi i stedet julehygge med vores familier i december med indholdet i kuverten, siger Line Meldgaard.


Vi vidste, hvad vi ville have i den her pakke, og samtidig kunne vi støtte lokalt. Om man spørger Kasper Faltz hos Vin og Gastro eller søger på nettet - det tager ikke meget længere tid.

Line Meldgaard


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce