Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Moonlight Brothers vendte hjem til stor hyldest

Sådan så det ud lørdag aften, da Moonlight Brothers vandt "Danmark har talent". Foto: Carsten Andersen /TV2

De to brødre Christoffer og Jonathan Eskjær Breitenkamp vandt lørdag aften TV2's store talentshow "Danmark har talent". Søndag vendte de hjem til Aabenraa til stor hyldest og surprisefest med flere hundrede gæster.

Annonce

Aabenraa: Det havde været en frustrerende og udfordrende uge for de to brødre Christoffer og Jonathan Eskjær Breitenkamp op til finaleshowet i "Danmark har talent". Men lørdag aften vandt de som Moonlight Brothers det store talentshow og førstepræmien på 250.000 kroner.

- Vi lavede vores show om så sent som til generalprøven lørdag, så vi havde en dårlig følelse, da vi gik ud efter vores optræden. Det kiksede lidt med nogle bøger, som hang forkert, og en bog, som faldt på gulvet, så da de sagde, at vi var kommet i top 5, var vi glade og tilfredse. Da vi så stod tilbage med Anastasia (poledanser), var vi sikre på, hun ville vinde, for hun var vores favorit. Det var ubeskriveligt, da de sagde Moonlight Brothers. Jeg græd, fordi det var en forløsning, fortæller en glad Christoffer Eskjær Breitenkamp.

Resten af natten gik med at feste for de brødre, så da de søndag "tilfældigvis" mødte deres far og hans kæreste og blev kørt op til SportsCentrum, hvor AB Danse har deres dansesal, var det nogle trætte drenge, som kom gående - uanede, om hvad der ventede dem bag døren.

Moonlight Brothers


  • Brødrene Christoffer og Jonathan Eskjær Breitenkamp vandt lørdag aften TV2's talentshow "Danmark har talent".
  • Her stillede brødrene op som Moonlight Brothers med et humoristisk danseshow.
  • De dystede med ni andre om sejren og den medfølgende check på 250.000 kroner.
  • Inden finalen havde brødrene joket med, at de ville bruge pengene på pølsemix, hvis de vandt. Det blev også til en enkelt søndag eftermiddag efter hyldesten, men ellers ved de ikke, hvad pengene skal bruges til. Det nærmeste man kan komme på et svar er fælles oplevelser og udvikling af deres dans.
  • Til daglig er 27-årige Christoffer Eskjær Breitenkamp pædagogmedhjælper og danselærer, mens 16-årige Jonathan stadig går i skole.
Det var en forløsning for de to brødre, at de vandt showet, for de havde haft en hård og frustrerende uge med mange ændringer i deres show. Foto: Timo Battefeld
Annonce

Hvad skal pengene bruges på?

Her stod flere hundrede venner, familie, bekendte, danseelever og forældre klar til at fejre brødrene med en stor surprisefest, og det var en overraskelse for Moonlight Brothers, som lige måtte trække vejret dybt og knibe dem selv i armen over det syn, der mødte dem.

- Det er fuldstændigt sindsygt. Det er større og vildere end i går. Det er helt vildt, at der er så mange, var brødrenes reaktion på hyldesten.

I stedet for at sove brugte brødrene søndag eftermiddag på at kramme, modtage lykønskninger og prøve at forstå, at de har vundet "Danmark har talent".

Med sejren følger 250.000 kroner, men hvad de skal bruges på har Christoffer og Jonathan Eskjær Breitenkamp endnu ikke fundet ud af.

- Vi har sagt pølsemix hele tiden, men vi har ikke nået at tænke over det endnu, for vi har slet ikke forstået, at vi har vundet. Pengene betyder ikke noget. Det er titlen og det, at folk har stemt på os, som betyder noget. Vi sagde inden, at vi ville lave det sjoveste show, så seerne ville få en på grineren, og den ambition opfyldte vi. Pengene vil vi nok bruge på en oplevelse sammen samt på at udvikle vores dans, er de to brødre enige om.

Christoffer, til venstre, og Jonathan Eskjær Breitenkamp vidste ikke hvilket ben, de skulle stå på, da de kom ind af døren og så alle de mennesker, som stod og hyldede dem. Foto: Timo Battefeld
Flere hundrede var søndag mødt op for at hylde Moonlight Brothers efter deres sejr i "Danmark har talent". Foto: Timo Battefeld
De to brødre var trætte efter at have festet hele natten, men de var glade og overvældede over hyldesten. Foto: Timo Battefeld
Hele familien var med i studiet for at bakke brødrene op, og de var også klar til at fejre dem, da havde vundet. Foto: Carsten Andersen /TV2
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce