Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Mor og datter bliver naboer i Torvecenteret

Farvehexen Charlotte Tjørnelund glæder sig til at få meget mere plads til sine mange aktiviteter. foto: Jan Sternkopf
Farvehexen Charlotte Tjørnelund er for tiden ved at gøre klar til sin nye butik i Padborg Torvecenter. Mere plads giver mulighed for at realisere de mange aktiviteter, som farvehandleren også har.

Padborg: - Det bliver så godt.

Forventningens glæde ligefrem bobler i Charlotte Tjørnelund, indehaver af Farvehexen. For per 1. oktober flytter hun nemlig adresse fra Kruså til Torvecenteret i Padborg, hvor hun indretter sin butik i det tidligere apotek.

- Faktisk var det Sparekasse i begyndelsen, tilføjer hun og henviser til diskretionslinjen i gulvet og boksrummet ude bagved, hvor der godt nok ikke står en Franz Jäger, Berlin, men noget, der ligner.

Annonce

Forretningen kommer til at rumme alt det, som præger Charlotte Tjørnelund lige nu.

Og det er meget, erkender hun.

Plads til det hele

- Det gode er, at der nu er plads til det hele - alt det, jeg har brændt for i mine efterhånden 37 år i branchen, forklarer "farveheksen".

Det var manglen på netop plads, der var årsagen til at hun rykker teltpælene op.

- Jeg flytter, fordi jeg mangler plads. Jeg har så mange ideer, jeg gerne vil omsætte. Jeg vil også holde kurser. Det kræver plads, og nu får jeg lokaler, der er tre gange så store som i Kruså, lyder det fra Charlotte Tjørnelund.

Omdrejningspunktet er stadig farvehandel, påpeger hun.


Det gode er, at der nu er plads til det hele - alt det, jeg har brændt for i mine efterhånden 37 år i branchen

Charlotte Tjørnelund, Farvehexen


- Det er det, jeg skal leve af. Men der er så mange kvadratmeter, at der er rigeligt til de øvrige aktiviteter også.

For udover farvehandel tilbyder Charlotte Tjørnelund også områdets største udvalg i tapeter.

Desuden har kunstner-artiklerne fået deres helt eget lokale.

Annonce

Staffeli står klar

Hér står også Charlotte Tjørnelunds eget staffeli klar med lærredet spændt ud, så hun kan male, når der er tid, og inspirationen melder sig.

Allerede i Kruså havde hun udbygget sortimentet i hobbyafdelingen med alskens papir, karton, redskaber og værktøjer. Den får endda mere plads og suppleres af en helt ny varegruppe - nemlig til fest-artikler.

- Det er alt det, man har behov for til festen derhjemme: duge, lys, servietter, balloner og bordpynt, forklarer Charlotte Tjørnelund, der samtidig udvider sin garn- og broderi-afdeling med en lille strikke-café.

- Den vil dog først være tilgængelig i midten af oktober, måske endda først sidst i måneden, siger Charlotte Tjørnelund, der godt lige vil kende hverdagen, inden hun binder an med caféen.

Hun har oplevet en fantastisk opbakning fra de øvrige forretningsdrivende i Torvecenteret, hvor stort set alle lejemål nu er optaget.

Annonce

God stemning

- Det er kommet lidt bag på mig, at folk har været så positive over at jeg er flyttet ind i centeret, bemærker Charlotte Tjørnelund.

For der er en god stemning blandt de handlende. Det havde hun allerede lagt mærke til, da hun for to år siden hjalp sin datter Pernille Hansen med at indrette Klokkeblomsten i nye lokaler i Torvecenteret.

Nu bor mor og datter så dør om dør.

- Det bliver rigtig hyggeligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce