Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Mudderløb for kvinder kan sætte stopper for andet kvindeløb

Fremtiden for løbet En duft af kvinde i Aabenraa er blevet lidt usikker, efter at et nyt kvindeløb har meldt sig på banen. Arkivfoto: Jacob Schultz
Næste år kommer løbet Ladies Mud Race til Aabenraa, og det kan betyde, at løbet En duft af kvinde bliver droppet.
Annonce

Aabenraa: I sidste uge kunne formanden for Aabenraa Firma & Senior Idræt, Peter Sølvhøj, afsløre, at kvindeløbet Ladies Mud Race kommer til Aabenraa. Det vil blive afviklet lørdag den 3. oktober næste år samtidig med Xtreme Mandehørm, og det betyder, at der er et andet kvindeløb, som kommer lidt i klemme.

Gennem flere år har Aabenraa Idræts- og Gymnastikforening nemlig arrangeret løbet En duft af kvinde i Aabenraa samme dag som Xtreme Mandehørm. Det kommer ikke til at ske næste år, fordi Ladies Mud Race kommer til byen.

- Vi ønsker ikke, at kvinderne skal vælge mellem de to løb, siger løbsansvarlig Per Hussmann.

Vi ønsker ikke, at kvinderne skal vælge mellem de to løb.

Per Hussmann, løbsansvarlig for En duft af kvinde

Annonce

Usikker fremtid

Fremtiden for En duft af kvinde i Aabenraa er derfor ret usikker, og da det først lige er blevet officielt, at Ladies Mud Race kommer til det sønderjyske, er der endnu ikke noget, der er afgjort.

- Det betyder, at vi lige skal tænke os om. Det ender nok med, at vi finder en anden dato til En duft af kvinde, men det kan også ende med, at løbet helt bliver sløjfet. Det hele er endnu nyt for os, så nu må vi se, hvad der sker, siger Per Hussmann.

Den løbsansvarlige for En duft af Kvinde synes dog, at det er fint, at Ladies Mud Race kommer til Aabenraa, og han har da også hele tiden troet, at det kun var et spørgsmål om tid.

- Jeg synes, det er fedt, at løbet kommer til Aabenraa, og vi håber, de får succes med det. Så må vi se, hvad vi gør, siger Per Hussmann.

Ladies Mud Race bliver næste år foruden Aabenraa afviklet i Fredericia, Slagelse, Odense, Hillerød, Aarhus og Aalborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce