Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Ny kogekone i Slogs Herreds Hus

Den nye kogekone i Slogs Herreds Hus Connie Dumstrei (m.) bliver hér præsenteret af bestyrelsesmedlem Inger Lise Christensen og formand Rasmus Hansen. pressefoto
Den tidligere kogekone i Slogs Herreds Hus, Sonja Petersen, døde for nylig. Nu har bestyrelsen bag forsamlingshuset truffet aftale med en ny kogekone, der skal løfte arven efter Sonja Petersen.
Annonce

Bylderup: Slogs Herreds Hus får nu en afløser for husets mangeårige og afholdte kogekone, Sonja Petersen, der desværre døde for kort tid siden, fortæller formand for Slogs Herreds Hus, Rasmus Jensen.

Fremover er det Connie Dumstrei, der som ny kogekone fører køkkenet videre i forsamlingshuset.

- Hun er allerede kendt i området for at levere mad af høj kvalitet, og vi har fået et rigtig godt indtryk af hende, siger formanden.

Generelt har forsamlingshuset over den seneste årrække oplevet stigende tilslutning til huset, herunder antallet af arrangementer og fester, og bestyrelsen regner med at denne tendens fortsætter.

- Heldigvis er huset i en situation, at der er booket mange arrangementer i den kommende tid. Mange har netop booket hos os, fordi de var sikre på Sonja Petersens store engagement og kvalitet i arbejdet. Sonja har virkelig ydet en kæmpe indsats for huset, og kæmpede til det sidste for at alle skulle have en god oplevelse, når de kom i huset. Derfor skylder vi også de mennesker, at de kan føle sig helt rolige og trygge ved, at der også fremover bliver leveret mad på samme høje niveau som hidtil, supplerer bestyrelsesmedlem, Inger Lise Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce