Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Se alle billeder og video fra Mette F.'s besøg i Genforeningsparken

Mette Frederiksen var med til indvielsen af Genforeningsparken i Aabenraa den 15. juni.
Annonce

Aabenraa: Statsminister Mette Frederiksen (Soc.dem.) deltog som gæst ved Aabenraa Byråds officielle indvielse af Genforeningsparken på Genforeningsdagen den 15. juni, som på grund af coronavirussen blev den dag, hvor 100-året for Genforeningen blev markeret.

Her fortalte hun, at hendes kendskab til den del af danmarkshistorien, som handler om Genforeningen, ikke var særlig stor.

- Ja, det kan jeg lige så godt være ærlig at sige. Genforeningen fylder rigtig meget i Sønderjylland og hos rigtig mange her i landsdelen, men det er ikke noget, der ellers står stærkt i den danske historiefortælling. Og der er et jubilæumsår, som vi er i nu, jo med til at genopfriske vores kollektive hukommelse, og det er godt for os som nation, lød det fra Mette Frederiksen, der tidligere havde besøgt Folkehjem i forbindelse med et valgmøde og derfor godt kunne huske husets historiske og kulturelle betydning.

Vi har samlet alle billeder og videoer fra besøget i denne artikel. Klik på billedet herunder og brug piletasterne i højre side.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce