Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Uvisheden fylder alt for kosmetologen Line: Det er en ulidelig dvaletilstand

Line Rasmussen elsker sit job som selvstændig i klinikken Beautylooks by Line i privaten i Genner. Efter over to måneders tvangslukning savner hun kunderne, og spekulationerne om fremtiden og frustrationerne er store. Foto: Mette Christine Schulz
Line Rasmussens velfungerende klinik, Beautylooks by Line, har nu været tvangslukket siden jul. Hun overlever på sin opsparing, men uvisheden og spekulationerne om fremtiden fylder meget.

Genner: - Det er ikke sjovt at se pengene gå ud, uden at der kommer nogle ind.

Kosmetolog Line Rasmussen kalder det en frygtelig situation, at hendes klinik i Genner, Beautylooks by Line, ikke blev en del af genåbningen i denne omgang og nu har været tvangslukket siden jul.

Frygtelig, fordi uvisheden fylder alt, og selvom hun håber, at det bliver hendes tur til at åbne den 15. marts, så er hun ikke optimistisk.

- Det ser ikke lovende ud. Jeg har afmeldt alle kunder indtil den 14. marts, men et eller andet sted tror jeg ikke, der er en åbning for os i sigte før efter påske, siger hun.

Hun synes, hun er i en ulidelig dvaletilstand, hvor der hele tiden er noget, der spænder ben for hende, og spekulationerne om fremtiden fylder meget.

- Jeg kan mærke på min krop, at den er spændt til bristepunktet. Jeg har ingen ro og kan ikke finde ud af at sætte mig ned og læse en bog, som jeg ellers elsker. Jeg spekulerer meget på, om kunderne er der, når jeg må åbne igen, og om jeg kan blive ved med at klare den, siger hun.

Annonce

Går ikke fra hus og hjem

Line Rasmussen har indtil nu klaret sig ved at bruge af sin opsparing, men om tre måneder forventer hun, at kassen er tom.

- Jeg er god gammeldags sønderjyde, som ved, at det er vigtigt at have penge på kistebunden til dårlige tider. Min mand har heldigvis også et job, men alt er på minimumsblus herhjemme. Vi klarer den og skal ikke gå fra hus og hjem på grund af dette, men det er selvfølgelig ikke særlig sjovt, siger hun.

Siden 1. februar har hun arbejdet som fast vagt på ældremedicinsk afdeling på Sygehus Sønderjylland. Ikke for pengenes skyld, for den løn er ikke i nærheden af, hvad hun tjente før, men for at komme ud af boblen derhjemme, gøre en god gerning og tænke på noget andet.

Frustrationerne er nemlig mange, da Line Rasmussen ikke forstår, hvorfor hendes branche ikke må åbne. Hun synes, at branchen under sidste forårs genåbning viste, at de godt kunne håndtere restriktionerne og udføre deres job forsvarligt.

Annonce

Ingen dyr husleje

Selvom Line Rasmussen er dybt frustreret over situationen, har hun det dog også sådan, at hun ikke skal klage. For hendes klinik ligger i hendes private hjem, så der er ingen dyr husleje at skulle betale, og så er hun de seneste måneder også stødt på andre, som er ramt værre end hende.

- Hvis det er det her, der skal til, for at vi kommer igennem den her krise, og hvis det her er den eneste krise, jeg får i mit arbejdsliv, så kommer jeg også igennem den. Det ville bare være dejligt, hvis man havde noget at forholde sig til, siger hun.

Line Rasmussen har haft Beautylooks by Line på hjemmeadressen i Genner siden 2013.


Jeg er god gammeldags sønderjyde, som ved, at det er vigtigt at have penge på kistebunden til dårlige tider. Min mand har heldigvis også et job, men alt er på minimumsblus herhjemme. Vi klarer den og skal ikke gå fra hus og hjem på grund af dette, men det er selvfølgelig ikke særlig sjovt.

Line Rasmussen


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce