Annonce
Amager

Hvilken klub og idrætsleder fortjener årets guldkåringer?

Vægtløftningsklubben AK Viking modtog prisen som årets klub 2018. Arkivfoto: Anders Bentzon.

Amager Bladets Idrætspriskomité modtager indstillinger til priserne som årets klub og årets idrætsleder for 2019. Alle indstillede kandidater bliver nomineret frem mod den endelige kåring. Med kåringen og hæderen følger en check fra Paulun Bolig og Jyske Bank på 10.000 kroner til prismodtagerne.

Fodboldklubben AB Tårnbys ildsjæl nummer ét, Linda Sommer, og vægtløftningsklubben AK Viking, snuppede i fjor priserne som årets idrætsleder og årets klub 2018 ved den årlige uddeling af Amager Bladets Idrætspris.

Nu er det tid til at finde frem til prismodtagerne for 2019, og blandt de nominerede kandidater vil Amager Bladets Idrætspriskomité bedømme, votere og kåre årets idrætsleder og åretsklub.

Komiteen mødes mødes medio marts, men øens idrætsforeninger - ledere som aktive - kan godt begynde at sende indstillinger til komiteen.

For at indstille en kandidat skal en række kriterier være opfyldt, som det er beskrevet andetsteds. Det er vigtigt, at komiteens medlemmer får et fyldestgørende grundlag at bedømme kandidaterne på.

I komiteen sidder nogle af øens mest kompetente idrætsledere til at bedømme kandidaterne, og de repræsenterer samtidig en bred vifte af idrætsgrene, så hvad enten det er kandidater til lands, vands eller i luften, er medlemmerne er i stand til at kåre den endelige vinder på et sagligt, seriøst og objektivt grundlag.

Flere af medlemmerne har været aktive inden for deres respektive idrætsgrene, og har et indgående kendskab til, hvad der kræves af både aktive og ledere ude i idrætsforeningerne.

Amager Bladets Idrætspriskomité

  • Jan Jeppesen, Amager Bladet, Jacob Schneider, Amager Bladet, Benny Nielsen, håndbold, Søren Saugmann, boksning, Anita Wagner, fodbold, Berit Puggaared, svømning, Helle Sichlau, atletik, Jørgen Wilsen, fodbold/håndbold, Jørgen Jørgensen, badminton, Michael Empacher, sejlsport, Svend Mathiasen, fodbold og Malene Dissing, triatlon.
  • Stiftet i 1987
  • Tidsfrist for indstilling
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

200 kilo sprængstof afsløret på Amager

Annonce