Annonce
Billund Ugeavis

Det kan du i efterårsferien: Det kribler og krabler i Wow Park

Det kribler og krabler i skovbunden og i træerne i Wow Park i Skjern og Billund her henover efterårsferien. Pressefoto
I Wow Park kribler og krabler det i skovbunden, når mørket falder på, og efterårsvejret rusker. Kravl som edderkopper eller flyv som flagermus
Annonce

Løvstrup/Billund: Det bliver en vanvittig oplevelse at besøge Wow Park i efterårsferien, både i Løvstrup og i Billund.

Det kribler og krabler i skovbunden, når mørket falder på, og efterårsvejret rusker.

Kravl som edderkopper, flyv som flagermus eller undgå slangerne i Slangesumpen i Billund! Der er tændt op i bålene, gjort klar til insektvæddeløb, og edderkopperne er sluppet fri til krible-krable-jagt!

Det er snart efterårsferie og tid til at hygge med familien. Det er dejligt at komme ud i naturen og mærke vinden og at være aktiv i skoven, hvor der er masser af plads.

- Både natur, masser af plads og gode legeoplevelser er det, vi kan tilbyde i Wow Park”, siger CEO og medstifter Jacob Hindhede.

Noget af det, man som forældre og børn eller bedsteforældre og børnebørn kan opleve sammen i efterårsferien, er en sjov og lidt (u)hyggelig tur til Wow Park. Kom til kriblende-krablende HalloWiw i hele efterårsferien og mærk efterårsstemningen i skoven.

- Vi tager selvfølgelig de nødvendige forholdsregler ift. corona-situationen. Det er vores store fordel, at der er masser af plads i begge parker. Vi sørger for at følge myndighedernes anvisninger med masser af sprit rundt i parkerne, afstandsmarkering, vores medarbejdere bærer mundbind, hvor det kræves. Vi oplever, at vores gæster er gode til at følge anvisningerne og er glade for vores måde at håndtere situationen på, slutter Jacob Hindhede.

Både Wow Park Billund og Wow Park Skjern er klar til at tage i mod både store og små legebørn i hele efterårsferien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Butikstorvet åbnede med regn og højt humør: - Byen bliver mere levende

Annonce