Annonce
Billund Ugeavis

Trav-formand: En fornuftig beslutning

Formanden for Billund Trav A/S, Peter Fog, finder det ærgerligt, at der fra 2022 ikke længere er en travbane i Billund. Men med de økonomiske udfordringer in mente mener han alligevel, at aktionærerne har truffet den rigtige beslutning om at sælge banen. Arkivfoto: Joan Karlsen
Formanden for Billund Trav kalder det vemodigt, at der ikke længere skal være en travbane i Billund. Alligevel mener han, at aktionærerne har truffet den rigtige beslutning.
Annonce

Billund: ”Ja tak”. Det er, hvad formanden for Billund Trav A/S, Peter Fog, skal skrive i det svar, han på vegne af selskabet skal sende til Kirkbi A/S, der har tilbudt at købe travbanen i Billund.

- Med hjertet er det da træls, men der er mange økonomiske udfordringer herude, så hvis jeg skal tænke fornuftigt, er det nok den rigtige beslutning. Men jeg har ingen aktier i selskabet, så jeg har ikke noget personligt i klemme, siger Peter Fog.

78 procent sagde på den ekstraordinære generalforsamling mandag aften i Billund Trav A/S ja til at give bestyrelsen bekyndigelse til at sælge travbanen til Kirkbi A/S for ikke under 58 millioner kroner, og det er, hvad der nu kommer til at ske.

- Der vil blive kørt væddeløb på banenfrem til 2021, og pr. 31. december 2021 vil anlægget overgå til Kirkbi, siger Peter Fog.

Annonce

Sober debat

De seneste uger har budt på en heftig debat om sagen, og modstandere af forslaget har højlydt gjort opmærksom på konsekvenserne af at sige ja til et salg. Debatten på den ekstraordinære generalforsamling var ifølge Peter Fog dog meget sober, og han finder det naturligt, at der har været modstand mod forslaget.

- Græsrødderne vil selvfølgelig gøre opmærksom på, at nogle vil komme i klemme af, at anlægget bliver nedlagt. Det er helt naturligt, siger formanden, der alligevel mener, at det var den rigtige beslutning, der blev truffet af et flertal af aktionærerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce