Annonce
Bjerringbro Avis

Årets første udstilling i Gudenåhuset

Billedet fra Tronheim i Norge er med i udstillingen i Gudenåhuset. Foto: Finn Christensen

Bjerringbro: Efter fire måneders lukkeperiode er det nu igen muligt at besøge Gudenåhusets udstillingslokale, og årets første udstiller er fotograf Finn Christensen, som inviterer indenfor i et spændende univers af sanselighed, stilhed og mystik.

Finn Christensen arbejder både med landskaber og portrætter. I portrætterne samler interessen sig om menneskeligheden, blikket møder ofte direkte fotografens linse, og man ser de portrætterede som mennesker i al deres individualitet.

- Den, der tager sig tid til at træde ind i Finn Christensens fotografiske univers, vil opleve en verden, hvor det flygtige og det uhåndgribelige får lov at blomstre. Flygtigheden understreges til tider af den tåge, der svæver i mange af Christensens landskabsfotos. Den skaber et indtryk af stilhed, af foruroligende lethed, af fravær. Fravær af både lyd, af personer, af skarpe konturer, skriver Jan Hupfeldt om Finn Christensen i bogen ”101 kunstnere 2019”.

Annonce

Finn Christensen er uddannet cand.mag i historie og samfundsfag fra Roskilde Universitetscenter 1981 og har sideløbende med karrieren som kunstfotograf været gymnasielærer på en række gymnasier, senest Viborg Katedralskole fra 1993 til 2017.

Udstillingen er arrangeret i samarbejde med Bjerringbro Kunstforening og kan ses  fra 10. maj til 28. maj ses i Gudenåhusets åbningstid.

Fotograf Finn Christensen udstiller i Gudenåhuset. Foto: Ivan Holmedal
Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Danmarks første havvindmølle fylder 30 år: Håb om at havvindmølle kan blive til kunstværk på Energimuseet i Tange

Annonce
Annonce
Bjerringbro Avis

Guitarkoncert i kirken

Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

25-års jubilæum

Bjerringbro Avis

Veterantræf i Ans

Bjerringbro Avis

40-års jubilæum

Bjerringbro Avis

25-års jubilæum

Bjerringbro Avis

Alsang i bymidten

Annonce